Vaderdag 2022

De derde zondag van juni is het weer zover: vaderdag! Op vaderdag verrast u uw vader met een mega leuk cadeau. En waar vindt u nou dat perfecte cadeau voor de liefste en stoerste vader? Geeft u graag een origineel cadeau, een keer geen sokken of bierpakket? Bij Gadero maken we het u gemakkelijk en hebben we de meest originele cadeaus op een rijtje gezet. In ons assortiment is er voor elke vader een uniek cadeau.

Vaderdag klus cadeaus

Is uw vader gek op klussen of liefhebber van werken in de tuin? Dan bent u op zoek naar een vaderdag cadeau wat bij hem past. Een handige vader heeft natuurlijk nooit genoeg ijzerwaren voor grote projecten of kleine klusjes.

Heeft u een vader met groene vingers? Kies dan voor een hardhouten plantenbak, tuinkas of moestuinbak. Is uw vader een echt gezelligheidsdier? Wat dacht u van heerlijk dineren aan een houten tuintafel of picknickbank met het hele gezin?

Origineel vaderdag cadeau

Want wat heeft uw vader nodig? De meeste vaders maakt u blij met een kado wat ook nog eens praktisch is. Heeft u uw vader horen zeggen dat hij zijn tuinmeubelen, schutting of blokhut wil behandelen? Kies dan voor hardhoutolie of tuinbeits. Als uw vader dol is op lezen, koop dan een boekenplank met plankdrager of een boekenkast. Of ga voor een tuinbank of schommelstoel, zodat uw vader een fijne zitplek heeft om te lezen. Ook uw moeder zal blij zijn met een dergelijk cadeau!

Cadeau idee vaderdag 2022

Bekijk hier alle vaderdag cadeau's van Gadero. In ons assortiment vindt u altijd leuke cadeaus voor elk type vader. Tijd om uw vader blij te maken en in het zonnetje te zetten! Weet u niet precies wat uw vader wil, geef een cadeaubon! Met een cadeaubon doet u iedere klusser en levensgenieter een plezier.

PS: Om er zeker van te zijn dat u het vaderdag cadeau op tijd in huis heeft, kunt u uw bestelde cadeau afhalen in Groningen of Breukelen. Verras uw vader op tijd en bestel uw vaderdag cadeaus nu.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode