Filters:

  • V-groef
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

PVC Vloeren voor verlijmen

PCV Laten leggen verlijmd legserviceGRATIS BEZORGING - Zoekt u een ultra dunne maar ijzersterke Plak PVC vloer? Bekijk het ruime assortiment Plak PVC vloeren. Met merken als Floer en mFLOR zijn deze buigbare verlijmbare PVC stroken van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u met een Plak PVC vloer van Gadero zeker van een onderhoudsarme, krasbestendige en kindvriendelijke vloer. Deze PVC vloeren vereisen een uiterst vlakke en egale ondergrond. Elke oneffenheid in de ondergrond zal na verloop van tijd in het PVC oppervlak naar voren komen. Laat deze Plak PVC vloeren altijd verlijmen en verwerken door een specialist. Bekijk de Gadero Legservice voor het laten leggen van PVC.

Bij PVC vloeren winkel Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt gewoon het aantal vierkante meters! Let op!: voor losse orders geldt er een minimale afname van 10 m2!

Plak vs Click PVC

Wilt u liever zelf uw PVC vloeren leggen? Ontdek dan de Click PVC vloeren die eenvoudig inelkaar kan klikken, ook verkrijgbaar in visgraat click PVC voor wie een speels patroon wenst. Tevens is het bij ons mogelijk visgraat Plak pvc vloeren te bestellen inclusief leggen. Kies uit diverse eiken en andere tinten. 

Duurzame binnenvloer waar u jaren plezier van heeft

Het te verlijmen PVC wordt gemaakt van A-kwaliteit Plak PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunststofvloer. Daarnaast worden alleen verantwoorde materialen gebruikt zodat u zeker bent van een schone Plak PVC vloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid! We raden het sterk aan om te kiezen voor een duurzame Plak PVC binnen vloer waar u jaren plezier van heeft.

PVC vloeren,  die lekker lopen zonder veel geluid

Verlijmbare PVC vloeren staan bekend om het hoge voetcomfort. Het verlijmd PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast is dit Plak PVC ook uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Doordat deze vloerdelen zeer dun worden geproduceerd en het materiaal uitermate warmte doorlatend is bent u verzekerd van een optimaal resultaat bij het gebruik in combinatie met een vloerverwarming of verkoeling. PVC vloeren maken bovendien minder geluid als u er over heen loopt. Een groot verschil met laminaatvloeren.

PVC, Weinig onderhoud

De PVC vloeren danken hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een Plak PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis-, tuin- en keuken schoonmaakmiddelen. Doordat dit verzegelde vloeroppervlak bestaat uit verlijmd PVC is het niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon Plak PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode