PCV Laten leggen verlijmd legserviceGRATIS BEZORGING - Zoekt u een ultra dunne maar ijzersterke PVC vloer? Bekijk ons assortiment te verlijmen PVC stroken. Met merken als Floer en mFLOR zijn deze buigbare PVC stroken van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u met een PVC vloer van Gadero zeker van een onderhoudsarme, krasbestendige en kindvriendelijke vloer. Deze PVC vloeren vereisen een vlakke en egale ondergrond. Elke oneffenheid in de ondergrond zal na verloop van tijd in het PVC oppervlak naar voren komen. Laat deze PVC vloeren altijd verlijmen en verwerken door een specialist. Bekijk de Gadero Legservice voor het laten leggen van PVC. Wilt u liever zelf PVC vloeren leggen? Ontdek dan ons Click PVC vloeren die eenvoudig inelkaar kan klikken, ook verkrijgbaar in visgraat PVC voor wie een speels patroon wenst. Tevens is het bij ons mogelijk visgraat pvc te bestellen inclusief leggen.

Bij PVC vloerenwinkel Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt gewoon het aantal vierkante meters! Let op!: voor losse orders geldt er een minimale afname van 10 m2!

 

Duurzaame binnenvloer waar u jaren plezier van heeft

Het te verlijmen PVC wordt gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Daarnaast worden alleen verantwoorde materialen gebruikt zodat u zeker bent van een schone PVC vloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid!

Vloeren die lekker lopen zonder veel geluid

De PVC stroken staan bekend om het hoge voetcomfort. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast is dit PVC ook uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Doordat deze vloerdelen zeer dun worden geproduceerd en het materiaal uitermate warmte doorlatend is bent u verzekerd van een optimaal resultaat bij het gebruik in combinatie met een vloerverwarming of verkoeling. PVC vloeren maken bovendien minder geluid als u er over heen loopt. Een groot verschil met laminaat.

Weinig onderhoud

De PVC vloeren danken hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode