Kerstboom versiering Bruin 39-delig slingers, onbreekbare kerstballen en sterren

Productnummer: LDS252612004 Onbreekbare kerstballen en decoratie   |   Trendy bruin   |   39-delig

Aangepaste levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 24,95 € 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Kerstboom versiering Bruin 39-delig slingers, onbreekbare kerstballen en sterren

Gratis levering en op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Versierpakket bruin

Wilt u eens een andere kerstkleur dan het traditionele goud of zilver? Kies dan dit versierpakket bruin.  Wij vinden het vooral een toffe kleur voor in een witte kerstboom!

Inhoud versierpakket 39-delig

In dit pakket zitten:

  • 30 onbreekbare kerstballen bruin in verschillende maten tussen 4-6 cm, 
  • 2 parel/bruine slingers
  • 6 sterren in het pakket 7,5 cm
  • 1 doosjes ophanghaakjes

De kerstballen hebben verschillende designs, zo zit er een soort discobal in, een bal met glitters en glanzende en matte kerstballen. 

Onbreekbare kerstballen bruin

Let op> Wanneer u dit versierpakket besteld bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum. Het geleverde kerstoom versiering pakket kan afwijken van de foto's.

Het versierpakket is geschikt voor een boom van 150-200 cm. Heeft u een grotere boom, of houdt u van veel decoratie in de boom? Kies dan voor 2 pakketten. De kerstboom op de foto is een groene spar van 175-200 cm, dit geeft een goed beeld van hoe de decoratie in de kerstboom staat.

Gadero TV #42 - Kerstboom versieren

Kerstboom versieren

Kunt u wel wat tips gebruiken bij het versieren van uw kerstboom? Lees dan verder.

Plaats de kerstboom in de ruimte, u kunt voor dit versierpakket zelf uw kerstboom uitzoeken. Gaat u voor een houten, echte of kunstkerstboom? Kunstkerstbomen hebben het voordeel dat er vaak al verlichting in zit. Houten kerstbomen hebben als voordeel dat ze geen naalden afgeven. Maar een echte kerstboom geeft het ultieme kerstgevoel.

Voor u de decoratie en kerstballen in de boom hangt begint u met de verlichting en de slingers. Sluit de verlichting aan, zo weet u zeker dat alle lampjes het doen. Leg de slingers in de boom en neem even een stapje terug om te kijken of het mooi verdeeld is.

Kerstballen bruin

Nu zijn de kerstballen aan de beurt, sorteer deze op maat en soort en hang ze in de boom. Probeer af te wisselen en maak een soort verdeling van de boom, onder-midden-boven, links-midden-rechts. Zo zorg je ervoor dat de ballen niet allemaal in een groepje bij elkaar hangen.

Tot slot is de decoratie aan de beurt. Hang deze in de boom en uw zelf-gedecoreerde kerstboom is klaar! Leuk om mee af te wisselen, koop bij de supermarkt kerstkransjes of chocolaatjes en hang deze met lintjes in de boom.

Exclusief kerstboom, lampjes en overige decoratiematerialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstballen bruin parel onbreekbare kerstversieringKerstboom versiering bruin 39-delig decoratie Slingers en onbreekbare kerstballen Onbreekbare kerstballen en decoratie   |   Trendy bruin   |   39-delig
€ 24,95 € 19,95 per stuk incl. btw