Kerstboom versiering 39-delig rood kerstslingers, decoratie en kerstballen

Productnummer: LDS252612003 Kerstrood   |   Pakket onbreekbare ballen en decoratie

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf november 2020

€ 24,95 € 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kerstboom versiering 39-delig rood kerstslingers, decoratie en kerstballen

  • Onbreekbare kerstballen
  • Pakket voor grote kerstboom
  • Inclusief ophanghaakjes
  • Zelf nog lampjes en piek bijbestellen

Kerstboom versiering 39-delig rood kerstslingers, decoratie en kerstballen

Versierpakket Kerstrood

Zoekt u traditionele versiering voor in de kerstboom wat tegen een stootje kan? Dit versierpakket bestaat uit onbreekbare kerstballen, slingers en decoratie sterren. Na de kerst bergt u de versiering makkelijk op en volgend jaar kunt u het weer gebruiken. Kunststof ballen hebben het voordeel dat ze niet breken. Handig voor bedrijven of mensen met huisdieren!

Inhoud 39-delige versierpakket

In het kerstrode pakket zitten:

  • 30 kunststof kerstballen van 4-6 cm
  • 6 onbreekbare kerststerren van 7,5 cm
  • 2 kerstslingers van 270 cm lang 
  • Doosje ophanghaakjes

Op de foto ziet u het complete versierpakket rood in een echte kerstboom van 175-200 cm (groene spar). Het pakket is voldoende voor een boom van 150-200 cm hoog. Heeft u een grotere boom? Bestel dan meerdere pakketten. Wij leveren ook maatwerk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kerstboomversiering

Let op: De foto kan afwijken van de geleverde kerstversiering. Wanneer u dit versierpakket bestelt bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum.

Luxe uitbreidingspakket

Als u nog wat luxe kerstballen aan deze set wilt toevoegen, dan kan dat heel makkelijk door het luxe uitbreidingspakket mee te bestellen. Dit aanvullingspakket bestaat uit een aantal bijzondere kerstballen, zoals in de vorm van een rendier of met leuke tekst. Met de toevoeging van dit 12-delige pakket hangt uw boom echt vol met opvallende rode kerstversiering. Als u een grote boom koopt is er ook een 24-delige uitbreidingsset met meer rode kerstballen, kerststerren en een slinger. Met de toevoeging van dit pakket heeft u een boom vol versiering. Beide uitbreidingspakketten dienen apart meebesteld te worden. 

Kerstballen onbreekbaar voor bedrijven

Begin met het plaatsen van de boom. Verwijder bij een echte kerstboom het net pas als de boom op de juist plaats staat. Vouw bij een kunstkerstboom de takken uit als een gespreide hand, laat de kleine takken naar boven en beneden wijzen.

Plaats de kerstverlichting in de boom, bestel voor een echte kerstboom van 175-200 cm 2 strengen van 120 lampjes mee. U kunt natuurlijk kiezen voor meer of minder lampjes, wat u zelf mooi vindt. Sluit de kerstverlichting aan voor u deze in de boom hangt, zo weet u zeker dat de lampjes functioneren.

Kerstslingers

In het pakket zitten 2 slingers van 270 cm lang, leg de eerste slinger onderin de boom, met de einden aan de achterkant. De tweede slinger wordt in het midden geplaatst en draait om de boom heen naar boven. Sorteer de kerstballen op soort en maat en hang deze in de boom. Als laatste worden de decoraties geplaatst. 

Exclusief kerstboom, lampjes en overige decoratiematerialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstboomversiering rood onbreekbare kerstbalen Kerstboom versiering 39-delig rood kerstslingers, decoratie en kerstballen Kerstrood   |   Pakket onbreekbare ballen en decoratie
€ 24,95 € 19,95 per stuk incl. btw