Kerstboom versiering wit 39-delig onbreekbare kerstballen en slingers

Productnummer: LDS252612010 Prachtige kerstversiering wit

€ 24,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Kerstboom versiering wit 39-delig onbreekbare kerstballen en slingers

Op zoek naar nieuwe kerstversiering voor uw kerstboom? Bestel nu een een geheel samengesteld wit versierpakket voor het versieren van uw kerstboom bestaande uit witte kerstballen en witte slingers. Het pakket om uw kunstkerstboom of echte kerstboom mee te versieren bestaat uit twee witte kerstslingers van maar liest 270 cm lang, voldoende om uw kerstboom mee te versieren.

Inhoud 39-delige versierpakket wit

In het winterwitte pakket zitten:

  • 30 kunststof kerstballen van 4-6 cm
  • 2 kerstslingers van 270 cm lang 
  • 6 onbreekbare kerststerren van 7,5 cm
  • Doosje ophanghaakjes

De foto kan afwijken van het geleverde pakket kerstboom versiering.

Kerstversiering

Wilt u nog wat leuke kerstversiering toevoegen aan dit versierpakket? Dat kan met het 16-delige luxe uitbreidingspakket. Dit pakket bestaat onder andere uit luxe witte kerstballen en witte dennenappels. Zo valt uw kerstboom echt op deze winter. Dit uitbreidingspakket bestelt u apart mee. U vindt het pakket onder andere bij de bijbehorende producten. 

Kerstboom versieren

Het pakket is voldoende voor een boom van 150-200 cm hoog. Heeft u een grotere boom? Bestel dan meerdere pakketten. Wij leveren ook maatwerk! Neem contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een compleet versierpakket voor het aankleden van uw kerstboom in een andere kleur? Dit samengestelde versierpakket is ook verkrijgbaar bij ons in de kleuren goud, rood en zilver. 

Kerstverlichting

Naast versierpakketten hebben wij ook prachtige LED verlichting in ons assortiment. De LED lampjes geven een fraai klassiek licht en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij hebben kerstverlichting voor alle maten bomen in het assortiment.

Let op!: Wanneer u dit versierpakket bestelt bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstboomversiering wit kerstballen onbreekbaarKerstboom versiering wit 39-delig slingers en ballen Prachtige kerstversiering wit
€ 24,95 per stuk incl. btw