GRATIS BEZORGING - Op zoek naar een moderne visgraat PVC vloer die u zelf eenvoudig kunt leggen? Naast het standaard PVC ook in het assortiment bij Gadero: Visgraat Click PVC! De populaire Visgraat patroon vloeren van PVC kunststof zijn nu ook verkrijgbaar in eenvoudig zelf te leggen klik visgraat PVC variant. De Visgraat PVC vloeren in Click worden geleverd door gerenomeerde merken als Floer en het Gadero huismerk Fesca.

Danzkij de levensechte voelbare houtstructuren en 4-zijdige (micro)velling zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. De visgraat vloeren met lange fabrieksgarantie, bestaan uit werkingsarme PVC stroken die ook zeer geschikt zijn voor gebruik bij uw vloerverwarming. Bij PVC specialist Gadero besteld u eenvoudig het aantal gewenste m2. Wij ronden uw bestelling in uw voordeel af naar pakeenheden, gratis thuisbezorgd in heel Nederland en Vlaanderen.  Klik hier voor het alternatief, PVC visgraat vloeren voor verlijmen.

Visgraat PVC vloeren bekijken in onze showroom?

Wenst u visgraat pvc click vloeren in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom en vergelijk alle klikpvc vloeren en visgraat pvc. Onze showroom zit in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ook geschikt voor licht oneffen ondergrond

Het Visgraat Click PVC moet worden gelegd op een relatief vlakke en egale ondergrond. Groot voordeel van deze vloeren is echter dat u de laatste oneffenheden in de bodemvloer kunt uitvlakken met behulp van een geschikte ondervloer. Deze ondervloer is bij een aantal varianten zelfs al fabrieksmatig aangebracht op de Klik Visgraat PVC delen aangebracht. Zeg dus maar vaarwel tegen hoge plaatsingskosten! Wilt u de vloer toch liever niet zelf leggen? Schakel dan een echte Gadero Vakman in! Let op: laat uw ondergrond eerst checken door onze deskundige vloer specialisten! Een hoogte verschil van 2 mm over een lengte van 2 meter is maximaal toegestaan. 

Ontdek het gemak van klikpvc in een fraai visgraat patroon

U zoekt een sterke kunststof vloer die u eenvoudig zelf in elkaar kan klikken? Met dit Click-PVC bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van de PVC vloer. Waar de ondergrond bij gewone PVC stroken moet worden geëgaliseerd is dat bij deze klik variant in veel gevallen niet of in mindere mate nodig. Dit heeft te maken met het feit dat de delen in veel gevallen zijn voorzien van een ondervloer of gelegd kunnen worden op een geschikte ondervloer. Met een Visgraat Click PVC vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Bij Gadero werken we alleen met maatvaste merken met een Europese klikverbinding voor soepel leggen.

Benieuwd hoe u visgraat PVC reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Liever lijmen dan klikken?

Bent u toch op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en warm aanvoelende Verlijmde Visgraat PVC vloer? Kijk dan hier! Of kiest u liever voor een massiever loopgeluid, diepere houtstructuren en tevens een eenvoudig zelfstandig te plaatsen alternatieve visgraat patroon vloer? Dan is het Visgraat Laminaat iets voor u!

Ontdek onderstaand de vele voordelen van het eenvoudige in elkaar te klikken PVC kunststof in visgraat patroon: 

 1. Krasbestendig
 2. Eenvoudig te reinigen
 3. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
 4. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
 5. Voelbare eiken structuur
 6. Lange garanties
 7. Kindvriendelijk
 8. Geluiddempend
 9. Voetcomfort
 10. Duurzaam, lange levensduur
 11. werkingsarm
 12. De visgraat PVC vloeren worden daarbij uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen.

Nog niet overtuigd van deze moderne binnenvloeren? Vraag gerust een proefmonster aan of kan langs op onze showroomlocatie te Breukelen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs! 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode