Ook geschikt voor licht oneffen vloeren

Het Visgraat Klik PVC moet worden gelegd op een relatief vlakke en egale ondergrond. Groot voordeel van deze vloeren is echter dat u de laatste oneffenheden in de bodemvloer kunt uitvlakken met behulp van een geschikte ondervloer. Deze ondervloer is bij een aantal varianten zelfs al fabrieksmatig aangebracht op de Klik Visgraat PVC delen aangebracht. Zeg dus maar vaarwel tegen hoge plaatsingskosten! Wilt u de vloer toch liever niet zelf leggen? Schakel dan een echte Gadero Vakman in! 

Ontdek het gemak van klikpvc in een fraai visgraat patroon

U zoekt een sterke kunststof vloer die u eenvoudig zelf in elkaar kan klikken? Met dit klik-PVC bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van de PVC vloer. Waar de ondergrond bij gewone PVC stroken moet worden geëgaliseerd is dat bij deze klik variant in veel gevallen niet of in mindere mate nodig. Dit heeft te maken met het feit dat de delen in veel gevallen zijn voorzien van een ondervloer of gelegd kunnen worden op een geschikte ondervloer. Met een Visgraat Click PVC vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Bij Gadero werken we alleen met maatvaste merken met een Europese klikverbinding voor soepel leggen.

Liever lijmen dan klikken?

Bent u toch op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en warm aanvoelende Verlijmde Visgraat PVC vloer? Kijk dan hier! Of kiest u liever voor een massiever loopgeluid, diepere houtstructuren en tevens een eenvoudig zelfstandig te plaatsen alternatieve visgraat patroon vloer? Dan is het Visgraat Laminaat iets voor u!

Ontdek onderstaand de vele voordelen van het eenvoudige in elkaar te klikken PVC kunststof in visgraat patroon: 

 1. Krasbestendig
 2. Eenvoudig te reinigen
 3. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
 4. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
 5. Voelbare eiken structuur
 6. Lange garanties
 7. Kindvriendelijk
 8. Geluiddempend
 9. Voetcomfort
 10. Duurzaam, lange levensduur
 11. werkingsarm
 12. De visgraat PVC vloeren worden daarbij uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen.

Nog niet overtuigd van deze moderne binnenvloeren? Vraag gerust een proefmonster aan of kan langs op onze showroomlocatie te Breukelen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs! 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode