Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Visgraat Click PVC Vloeren - Kunststof Eiken Klik PVC Vloer

GRATIS BEZORGING - Op zoek naar een eigentijds visgraat PVC vloer die u zelf eenvoudig kunt installeren? Naast de standaard PVC vloeren ook in voorraad bij Gadero: Visgraat Click PVC! De gewilde Visgraat patroon vloeren van PVC kunststof zijn nu ook leverbaar in eenvoudig zelf te plaatsen klik visgraat Vinyl variant. De Visgraat kunststof vloeren in Click worden geleverd door gerenomeerde merken als Floer en het Gadero eigennaam Fesca.

Danzkij de levensechte voelbare houtstructuren en 4-zijdige (micro)velling zijn deze Visgraat PVC vloeren amper te onderscheiden van echte houten vloeren. De visgraat Vinyl vloeren met lange fabrieksgarantie, bestaan uit werkingsarme PVC stroken die ook zeer passend zijn voor gebruik bij uw vloerverwarming. Bij PVC Vinyl specialist Gadero bestelt u eenvoudig het aantal gewenste m2. Wij ronden uw opgaaf in uw voordeel af naar pakeenheden, gratis thuisbezorgd in heel Nederland en Vlaanderen.  

Visgraat PVC vloeren bekijken in onze showroom?

Wenst u visgraat click vinyl vloeren in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom en vergelijk alle Click PVC en visgraat PVC vloeren. Onze presentatie filiaal zit in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker/medewerkster echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een Proefstuk (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ook geschikt voor licht oneffen ondergrond

Het Visgraat Click PVC moet worden gelegd op een relatief vlakke en egale ondergrond. Groot voordeel van Klik PVC vloeren is echter dat u de laatste oneffenheden in de bodemvloer kunt uitvlakken met behulp van een geschikte Klik PVC ondervloer. Deze ondervloer is bij een aantal varianten zelfs al fabrieksmatig aangebracht op de Klik Visgraat Vinyl delen. Zeg dus maar vaarwel tegen hoge plaatsingskosten! Wilt u de PVC vloer toch liever niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice! Let op: laat uw onderlaag eerst controleren door onze deskundige vloer experts! Een hoogte verschil van 2 mm over een lengte van 2 meter is maximaal toegestaan. 

Ontdek het gemak van klikpvc in een fraai visgraat patroon

 

U zoekt een sterke kunststof vloer die u eenvoudig zelf in elkaar kan klikken? Met dit Click-Vinyl bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van de PVC vloer. Waar de ondergrond bij gewone plak PVC stroken moet worden geëgaliseerd, is dat bij deze klik variant in veel gevallen niet of in mindere mate nodig. Dit heeft te maken met het feit dat de delen in veel gevallen zijn voorzien van een ondervloer of gelegd kunnen worden op een geschikte ondervloer. Met een Visgraat Click PVC vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloeren. Bij Gadero werken we alleen met maatvaste merken met een Europese klikverbinding voor soepel leggen.

Benieuwd hoe u visgraat PVC reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer. 

Liever lijmen dan klikken?

Bent u toch op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en warm aanvoelende Plak PVC vloeren?  Of kiest u liever voor een massiever loopgeluid, diepere houtstructuren en tevens een eenvoudig zelfstandig te plaatsen alternatieve visgraat design vloer? Dan is het Visgraat Laminaat vloeren iets voor u!

Ontdek onderstaand de vele voordelen van het eenvoudige in elkaar te klikken PVC kunststof in visgraat model: 

 1. Krasbestendig
 2. Eenvoudig te reinigen
 3. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
 4. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
 5. Voelbare eiken structuur
 6. Lange garanties
 7. Kindvriendelijk
 8. Geluiddempend
 9. Voetcomfort
 10. Duurzaam, lange levensduur
 11. werkingsarm
 12. De visgraat PVC vloeren worden daarbij uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen.

Nog niet overtuigd van deze moderne binnenvloeren? Vraag gerust een proefmonster aan of kom langs op onze showroomlocatie te Breukelen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs! 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode