Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Geborsteld & Geolied 60 x 12 cm

EUTR

Productnummer: FL2030-MVGG   |   Geborstelde houtnerf   |   15 jaar garantie

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 64,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Specificaties voor Visgraat Eiken Geborsteld Lamelparket Vloer Geolied 12 cm

  • Keuze uit verschillende houtsorteringen
  • Nederlands geproduceerd
  • Hoogwaardig Europees eiken
  • Zwevend te leggen duoplank

Visgraat Eiken Geborsteld Lamelparket Vloer Geolied 12 cm

Floer visgraat Geborsteld & Geolied - werkingsarme duoplanken!

Zoekt u een levende vloer met een prachtige houtstructuur? Bij het Geborstelde eiken visgraat van Floer wordt de houtstructuur van de vloer extra benadrukt. Door het "zachte" hout uit het eiken te borstelen blijft enkel de houtnerf achter. De nerf tekening van het eiken, ook wel de houtstructuur genoemd, is dankzij deze behandeling meer opvallend en beter voelbaar. De visgraat vloer is in de fabriek geborsteld en vervolgens afgewerkt met een naturel, kleurloze olie. De visgraat duoplanken bestaan uit een 4 mm eiken toplaag verlijmd op een 12 mm berken multiplank. Hierdoor is de werking van deze vloeren minimaal en is de combinatie met een vloerverwarming mogelijk. Het hout komt standaard uit Europa en de productie vindt plaats in Nederland. Hierdoor kunnen we u hoge kwaliteit visgraat parket vloeren aanbieden tegen een eerlijke prijs. U ontvangt dan ook 15 jaar garantie op de vloer bij aankoop. Bovendien bezorgen we onze vloerdelen standaard gratis bij u aan huis.

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

De vierkante meter prijs van het geborstelde visgraat is gebasseerd op een rustiek AB houtsortering. Hierbij zijn noesten toegestaan. Zoekt u een visgraat met minder of geen noesten? Dit is geen enkel probleem. U kunt dan kiezen uit de 1-Bis houtsortering of de Noestvrij houtsortering ook wel prime genoemd. De 1-Bis houtsortering betekent dat de planken slechts kleine pitjes en kwastjes bevatten van maximaal 1,8 cm. Bij de Noestvrije houtsortering zijn er nauwelijks tot geen pitjes en kwastjes aanwezig op de planken. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Neem bij vragen gerust contact op en vraag ons naar alle mogelijkheden. 

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

De visgraat duoplanken worden geproduceerd met een kleine velling. Ook een visgraat zonder velling behoort tot de mogelijkheden. Wilt u dit geborstelde visgraat parket zelf gaan leggen? We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van lamel parket. U hoeft de eiken vloer na het leggen slechts af te werken met de bijbehorende Woca onderhoudsolie. Eventueel kunt u dit samen met het leggen van de vloer ook door onze parketteurs laten doen! We raden aan de vloer 2 keer per maand te dweilen met de Woca natuurzeep. Zoekt u advies over visgraat of zoekt u een vloer of behandeling die niet online is te vinden? Neem gerust even contact op met onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel m² zit er in een pak?

Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Geborsteld Neutraal Geolied 60 x 12 x 1,6 cm Floer Floer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Geborsteld & Geolied 60 x 12 cm EUTR   |   Geborstelde houtnerf   |   15 jaar garantie
Vanaf € 64,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u