Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Geborsteld & Wit Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL2030-MVGWG Uniek wit geborsteld design   |   Vloerverwarming geschikt

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 64,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Specificaties voor Visgraat Eiken Geborsteld Parket Vloer Wit Geolied

  • Levend geborstelde houtstructuur
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Verschillende houtsorteringen mogelijk
  • Hollands fabrikaat

Visgraat Eiken Geborsteld Parket Vloer Wit Geolied

Floer visgraat Geborsteld en Wit Geolied - werkingsarme duoplanken!

Zoekt u een sfeervolle vloer met een duidelijke houtstructuur? Het Geborstelde eiken visgraat van het Nederlandse merk Floer geeft een extra dimensie aan de eiken structuur. Doordat bij deze visgraat vloer het zachte eiken uit het hout wordt geborsteld blijgt er een prachtige houtnerf over. Vervolgens wordt deze parket vloer afgewerkt met een witte kleurolie. Het wit pigment blijft op unieke wijze achter in de open geborstelde houtnerf. Deze voorgeoliede vloer hoeft na het leggen enkel te worden behandeld met de Woca onderhoudsolie. Mocht u de wit geoliede vloer laten leggen door onze parketteurs dan zullen deze de vloer voor u nabehandelen. 

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

Het Floer geborstelde visgraat met witte olie wordt in Nederland geproduceerd op bestelling. Dankzij deze productiewijze kunnen uw wensen worden meegenomen bij het produceren van de vloer. De patroon vloeren worden geproduceerd in een werkingsarme duoplank geschikt voor vloerverwarming. Deze duoplank bestaat uit een berken multiplank van 12 mm waarop een Europees eiken toplaag van 4 mm is verlijmd. De bewuste keuze voor Europese materialen zorgt voor een geborstelde visgraat vloer van uiterst hoge kwaliteit. U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar bij aankoop. Daarnaast bezorgen we deze visgraat vloeren gratis bij u aan huis. Deze wit geoliede en geborstelde visgraat vloer kan worden verkregen met verschillende houtsorteringen. Zo kunt u kiezen voor rustieke AB eiken sortering. Dit wil zeggen dat de vloer noesten en kwasten bevat. Eventueel kan de vloer ook in een 1-Bis sortering worden geproduceerd. De pitjes en kwasten zijn dan maximaal 18 mm groot. Prefereert u een volledig noestarme egale vloer kiest u dan voor de prime/noestvrije houtsortering. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden in houtsorteringen.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

Het wit geoliede visgraat parket wordt standaard geproduceerd met een kleine velling. Deze velling benadrukt de contour van de plank in het totale vloeroppervlak. We raden u aan de houten vloer 1 keer per 2 weken te zepen met de Woca natuurzeep. Gaat u de geborstelde visgraat vloer zelf leggen? Lees dan onze instructies voor het leggen van lamel parket. Zoekt u advies over de verschillende eiken visgraat vloeren of behandelingen? Neem dan eens contact op met onze vloer adviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel m² zit er in een pak?

Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Geborsteld Wit Geolied 60 x 12 x 1,6 cm Floer Floer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Geborsteld & Wit Geolied 60 x 12 cm Uniek wit geborsteld design   |   Vloerverwarming geschikt
Vanaf € 64,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u