Floer Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Grijs Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL2030-MVGGG Verschillende houtsorteringen mogelijk   |   Geolied met grey wash olie

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 59,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

 • Visgraat Eiken Parket Vloer Grijs Geolied 12 cm
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Visgraat Eiken Parket Vloer Grijs Geolied 12 cm

  • Uniek grijs geolied design
  • Nederlands geproduceerd
  • 15 jaar garantie
  • Hoogwaardig Europees eiken

  Visgraat Eiken Parket Vloer Grijs Geolied 12 cm

  Floer visgraat Grijs Geolied - werkingsarme duoplanken!

  Bent u op zoek naar een trendy patroon vloer? Het Grijs geoliede visgraat parket van Floer is voorzien van een moderne Grijze kleur. Doordat de eiken vloer is gekleurd met een grijze olie blijft de vloer zijn natuurlijke uitstraling houden. De Grijs geoliede visgraat vloeren worden in Nederland op maat geproduceerd. Mocht u speciale wensen hebben dan kunnen deze worden meegenomen in het productieproces. 

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Het eiken visgraat van Floer bestaat uit duoplanken met een Europees eiken toplaag van 4 mm. Door een 12 mm Russisch berken multiplank als onderplaat te gebruiken bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig vloer product. We geven u dan ook een garantie van 15 jaar op dit grijs geoliede visgraat. Bovendien is de plank door deze opbouw met meerdere houtlagen ook geschikt voor vloerverwarming. Parketspeciaalzaak Gadero bezorgt de vloer zonder extra kosten bij u thuis. Het visgraat van Floer kan worden geproduceerd in een Rustiek AB houtsortering. Dit wil zeggen dat het eiken hout sfeervolle noesten bevat. De vloer kan ook worden geproduceerd in een noestarme of noestvrije variant. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Mocht u interesse hebben neem dan even contact op met onze vloer adviseurs.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De grijs geoliede visgraat vloer wordt standaard geproduceerd met een microvelling. De velling benadrukt de 12 x 60 cm plank afmeting in de totale vloer. De vloer kan ook zonder groef worden geproduceerd. Gaat u de vloer zelf leggen? Bekijk dan ook eens onze tips en instructies voor het leggen van lamel parket. Is de behandeling van de vloer tijdens het leggen toch aangetast dan kunt u deze reinigen met de natuurzeep. Mocht u het grijze visgraat laten leggen door onze parketteurs dan kunt u de vloer direct na het leggen belopen. Heeft u een vraag over onze grijs geoliede visgraat vloeren of het verwerken van de visgraat eiken vloeren? Neem dan gerust contact op vloer experts.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Hoeveel m² zit er in een pak?

  Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Grijs Geolied 60 x 12 x 1,6 cm FloerFloer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Grijs Geolied 60 x 12 cm Verschillende houtsorteringen mogelijk   |   Geolied met grey wash olie
  Vanaf € 59,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

  Laatst bekeken door u