Floer Visgraat Click PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3991-CCSPC   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Makkelijk te plaatsen

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Click PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken

  • Luxe V-groef
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer waterbestendig
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Floer Visgraat Click PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken

Eenvoudig te leggen visgraat click PVC!

Een visgraat PVC vloer zelf leggen? Ja zeker, met het nieuwe Visgraat Click Visgraat PVC Waal Cognacbruin van Floer kunt u deze vloer namelijk makkelijk zelf leggen. Door het innoverende clicksysteem genaamd Unidrop tikt u deze planken makkelijk aan elkaar met een rubberen hamer. In de video hieronder ziet u hoe makkelijk het leggen van een Floer Visgraat Click Vinyl vloer is. In deze informatieve video wordt allerlei handige tips gegeven, zoals het maken van een visgraat starterspunt. Liever laten leggen? Bestel dan de legservice voor visgraat klik PVC gemakkelijk mee! 

Echt Eiken Visgraat

Het Floer Visgraat Click PVC visgraat is uitgevoerd met zeer realistische houtpatronen en motieven. Het is daarom nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. Door de rustige en matte uitstraling van deze vloeren wordt een te druk vloeroppervlak vermeden. Daarnaast zijn de Warm Bruine PVC planken voorzien van een duidelijke groef rondom alle zijden van de plank. Deze V-groef geeft het plank formaat goed weer. Dankzij de levensechte houtpatronen zorgt de bruine visgraat vloer voor een erg sfeervol en klassiek uiterlijk. Kortom, een vloer met de kenmerken van hout, in een 100% waterafstotend jasje! 

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Zoals eerder genoemd zijn deze vloerdelen zeer waterafstotend. Een omgevallen glas drinken zorgt gelukkig niet voor problemen. U dweilt het namelijk zo weer op! Deze vloeren zijn daarom erg populair in huishoudens met jonge kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn deze vloeren uitgerust met een 0,55 mm toplaag, ook wel slijtlaag genoemd, wat resulteert in een ijzersterke visgraat vloer die bestand is tegen intensief loopgebruik. Deze vloeren zijn daarom niet allen geschikt voor commercieel, maar ook industrieel gebruik!. U krijgt als consument maar liefst een garantie van 20 jaar (uitsluitend bij plaatsing in combinatie met Click PVC Ondervloer)! 

Het Floer Visgraat PVC Waal Cognacbruin in de sfeervolle donkerbruine kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Bovendien zijn deze vloeren erg geschikt voor vloerverwarming door de ontzettend lage warmte weerstand van 0,04 m2K/W. Kortom, dit betekent dat u jaarlijks in uw stookkosten bespaart! 

Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Onze vloeradviseurs staan telefonisch, per mail of op onze showroom locatie te Breukelen voor u klaar! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Click PVC Vloer Waal Cognacbruin Eiken Product Floer Visgraat Click PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken Emissiewaarde A+   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Makkelijk te plaatsen Op voorraad
€ 44,95 Per m2 incl. BTW