Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken 61 x 12.2 cm

Productnummer: FL-3991-CCSPC Geschikt voor vloerverwarming   |   Makkelijk te plaatsen

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken 61 x 12.2 cm

  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Luxe V-groef
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer waterbestendig

Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken 61 x 12.2 cm

Eenvoudig te leggen visgraat click PVC!

Een visgraat PVC vloer zelf leggen? Ja zeker, met het nieuwe Comfy Click Visgraat PVC Waal Cognacbruin van Floer kunt u deze vloer namelijk makkelijk zelf leggen. Door het innoverende clicksysteem genaamd I4F tikt u deze planken makkelijk aan elkaar met een rubberen hamer. Liever laten leggen? Bestel dan de legservice voor visgraat klik PVC gemakkelijk mee! 

Tijdens de productie van deze vloeren worden er geen gerecyclede materialen gebruikt waardoor schadelijkke stoffen niet zullen voorkomen in de vloerdelen! Het Visgraat PVC Cognac Bruin is daarom erg in trek bij jonge gezinnen. 

Echt Eiken Visgraat

Het Floer ComfyClick Waal Cognacbruin visgraat is uitgevoerd met zeer realistische houtpatronen en motieven. Het is daarom nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. Door de rustige en matte uitstraling van deze vloeren wordt een te druk vloeroppervlak vermeden. Daarnaast zijn de Warm Bruine PVC planken voorzien van een duidelijke groef rondom alle zijden van de plank. Deze V-groef geeft het plank formaat goed weer. Dankzij de levensechte houtpatronen zorgt de bruine visgraat vloer voor een erg sfeervol en klassiek uiterlijk. Kortom, een vloer met de kenmerken van hout, in een 100% waterafstotend jasje! 

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Zoals eerder genoemd zijn deze vloerdelen zeer waterafstotend. Een omgevallen glas drinken zorgt gelukkig niet voor problemen. U dweilt het namelijk zo weer op! Deze vloeren zijn daarom erg populair in huishoudens met jonge kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn deze vloeren uitgerust met een 0,55 mm toplaag, ook wel slijtlaag genoemd, wat resulteert in een ijzersterke visgraat vloer die bestand is tegen intensief loopgebruik. Deze vloeren zijn daarom niet allen geschikt voor commercieel, maar ook industrieel gebruik!. U krijgt als consument maar liefst een garantie van 15 jaar (uitsluitend bij plaatsing in combinatie met ComfyClick PVC Ondervloer)! 

Het Floer Visgraat PVC Waal Cognacbruin in de sfeervolle donkerbruine kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Bovendien zijn deze vloeren erg geschikt voor vloerverwarming door de ontzettend lage warmte weerstand van 0,04 m2K/W. Kortom betekend dit dat u jaarlijks in uw stookkosten bespaart! 

Heeft u nog enkele vraen of opmerkingen? Onze vloeradviseurs staan telefonisch, per mail of op onze showroom locatie te Breukelen voor u klaar! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer Waal Cognacbruin Eiken Product Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - Waal Cognacbruin Eiken 61 x 12.2 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Makkelijk te plaatsen Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u