Lamelparket Visgraat

Parket laten leggen legservice Zwevend en verlijmd houten vloerenGRATIS BEZORGING - Zoekt u een traditioneel maar tijdloos legpatroon? Bekijk de standaard en trendy reuze visgraat vloeren verkrijgbaar bij Gadero. De in Nederland geproduceerde visgraat vloeren bestaan uit werkingsarme multiplanken geschikt voor vloerverwarming. Het visgraat lamelparket kan zwevend in een sfeervol patroon worden gelegd. Lees hier meer over deze visgraat duoplanken. Dankzij de korte planken ontstaat er een speelse vloer met een prachtig karakter. De visgraat duoplank parketvloer is verkrijgbaar in veel verschillende maten, afwerkingen en houtsorteringen. Denk hierbij aan een smalle 60 x 12 cm uitvoering met een witte white wash olie of een reuzenvisgraat in 90 x 18 met een dubbel gerookte en blank geoliede afwerking uit de Rustiek, 1-Bis of Noesvrij (Prime) houtsortering. De visgraat parket vloeren zijn standaard gestopt, tenzij anders aangegeven. Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd.

Visgraat Parket Vloer - Eiken Multiplank Reuze Lamelparket

Ontdek het Floer visgraat! 

De eiken houten visgraat vloer planken van het merk Floer zijn te verkrijgen als multiplank. De parket multiplanken maken het gebruik in combinatie met een lage temperatuur vloerverwaming mogelijk. Door gebruik te maken van deze plankopbouw laat de visgraat vloer warmte makkelijk door en wordt werking van het hout geremd. Het visgraat parket is te verkrijgen in een rustieke uitvoering, 1-Bis of een Noestvrije (Prime) eiken vloer.

Floer, kwaliteit van Nederlandse Bodem!

Doordat de visgraat vloeren worden geproduceerd uit Europees eiken bent u zeker van een kalitatief hoogwaardig product. De multiplank onderplaat bestaat uit A-kwaliteit Russisch berken. De planken worden in Nederland onder strenge controlles geproduceerd. Hierdoor kunnen we onze klanten verzekeren van een duurzaam en maatvast visgraat parket wat u makkelijk zelf kan leggen. Lees hier tips & instructies voor het leggen van lamelparket.

Visgraat vloeren op maat.

Bent u op zoek naar een andere maat planken voor deze visgraat vloeren? Door gebruik te maken van een eigen Nederlandse productie kunnen ook speciale wensen als een extra brede 100 x 20 plank of een andere afwijkend formaat eenvoudig voor u op maat worden geproduceerd. Zoekt u een visgraat vloer met een andere behandeling? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden omtrent deze standaard & reuze visgraat vloeren, (levertijd gemiddeld 2 weken, minimale ordergrootte 10 m2).

Meister Visgraat met laminaat verbinding.

Ook het Duitse vloeren merk meister heeft een aantal visgraat vloeren gelanceerd. Deze visgraat vloeren zijn voorzien van een eiken toplaag op een HDF-onderplaat. Dit maakt de vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming. Maar veel belangrijker, de HDF-onderplaat is voorzien van een laminaat Click-verbinding. Dit maakt de vloer ook goed te verwerken voor de handige doe-het-zelf'er! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Massief eiken, fineer parket, budget parket en eiken duoplanken vloeren.

Zoekt u een multiplank lamelparket met lange planklengtes? Bekijk dan ook eens onze rustieke, prime en 1-bis duoplank vloeren. Liever een lamelparket met een laminaat click verbinding? Met de fineerparket vloeren haalt u een makkelijk verwerkbare vloer met echt eiken hout in huis. Een rustieke vloer uit massief eiken, vuren of grenen? Bekijk onze massieve vloeren in eiken en naaldhout. De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode