Logo Gadero
service

Visgraat Laminaat

Visgraat patroon vloeren zijn helemaal hip! De eiken visgraat parket vloeren van echt hout bestaan al jaren, vandaag de dag ook in superhip visgraat laminaat te koop bij Gadero. Ontdek de onderhoudsarme FloerQuick Step en Meister visgraat laminaat vloer met de uitstraling van een echte eiken patroon vloer. Uitstekend bestand tegen kinderen, vuil en in sommige gevallen ook vocht. De visgraat laminaat vloer kan bovendien ook nog eens eenvoudig worden gelegd dankzij de handige laminaat klik-verbinding. Let op: voor losse orders geldt minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Bestel nu met de beste ondervloeren, en starterkit. Wist u dat de klik-verbinding de vloer ook strak op zijn plaats houdt? Kiervorming is daardoor verleden tijd! Ontdek de levensechte structuren van onze visgraat laminaat vloeren, gratis thuisbezorgd door houten vloerenwinkel Gadero! Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder veilige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Wist u dat we ook de luxe Hongaarse punt Patterns Laminaat vloeren collectie leveren van het merk Quick Step? 

Tip vooraf!: Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen waardoor een stabiele ondergrond extra belangrijk is!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer (min. 200 KPA). Kies bijvoorbeeld voor de Floer Contactloos of de Heatfoil ondervloer.

Visgraat Laminaat of Hongaarse punt laminaat vloeren in het echt bekijken?

Wilt u visgraat laminaat vloeren wel eens in het echt zien? Dat kan, voor alle Floer Visgraat Laminaat vloeren bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker 100% tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Toch iets anders?

Wilt u liever geen visgraat vloer? Check dan eens onze laminaat extra breed vloeren. Dit zijn extra brede rechte laminaatvloeren breder dan 30 cm. Deze kunt u niet alleen sneller leggen, het staat ook nog eens heel robuust. Deze super brede stroken van hoogwaardig laminaat leveren wij in diverse eikenhout-kleuren.

Wilt u liever kunststof stroken voor verlijmen? Kijk dan ook eens bij onze trendy PVC visgraat vloeren en onze extra grote visgraat plak PVC Floer walvisgraat vloeren. Eventueel ook verkrijgbaar in klik pvc voor wie zelf PVC kunststof wil leggen.

Het verschil tussen PVC en laminaat vloeren is groot. De PVC vloer dempt meer qua geluid als u over uw vloer loopt en voelt zacht aan. Daarnaast heeft de PVC vloer een langere levensduur en is beter bestand tegen vocht. Lees ook onze blog voor verschillen tussen laminaat, hout en pvc.

Niet de nadelen van hout

Het verschil met houten visgraat vloeren is groot. Een eiken vloer van hout vraagt onderhoud. Bovendien slijt het hout sneller en is het gevoelig voor krassen en deuken. De oplossing: visgraat laminaat. Ook voor de prijs hoeft u de laminaatvloer variant niet te laten liggen. De charme van echt hout is natuurlijk wel anders, maar de hoge kwaliteit laminaat van ons doet niet veel onder. Vraag gratis een proefmonster aan. Deze vloer staat ook in onze top 3 voor kinderkamer vloeren.

Benieuwd hoe u visgraat laminaat reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Visgraat laminaat leggen

In Gadero TV #148 legt Ronny een visgraat laminaat vloer. Hij laat u zien hoe de ondervloer gelegd wordt, hoe de eerste punten gelegd worden en uiteraard het eindresultaat van de visgraat laminaat vloer. 

Bij de visgraat laminaat vloer wordt standaard een starterkit mee geleverd en een duidelijke legbeschrijving. In onze klustip visgraat laminaat leggen leest u welke stappen u moet doorlopen.

Floer Visgraat Laminaat - Natuur Eiken

In de onderstaande inspiratievideo ziet u hoe de visgraat laminaat vloer is toegepast in een huiskamer.

Met een Visgraat Laminaat vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Voor een extra onderhoudsvriendelijk en warm aanvoelende vloer, kiest u een visgraat PVC vloer. Wilt u de vloer niet zelf verlijmen maar wel alle voordelen van PVC? Dan is het geavanceerde Visgraat Click PVC wellicht iets voor u!

Voordelen van visgraat laminaat

  1. Geen olie-onderhoud

  2. Eenvoudig te reinigen

  3. Krasbestendig

  4. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding

  5. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)

  6. Levensechte & voelbare eiken structuur

  7. Lange garanties

Floer Visgraat Laminaat 

Het visgraat laminaat van het A-merk Floer bestaat uit ijzersterk materiaal, geschikt voor intensief commercieel gebruik! De klasse van dit laminaat, AC6, zorgt ervoor dat deze laminaat vloeren iedere woonsituatie of winkelpand aan kunnen. Dit blijkt uit de levenslange fabrieksgarantie gegeven op deze vloerdelen. De vloeren zijn voorzien van register embossing. Dit wil zeggen dat het zichtbare patroon gelijkloopt met het voelbare eiken patroon in de visgraat vloer. Samen met de vele verschillende plankdesigns maakt dit het Floer visgraat laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat parket vloer! Ook andere legpatronen behoren tot de mogelijkheden bij het Floer visgraat laminaat, ontdek onderstaand welke dit zijn. Meer informatie of de visgraat laminaat leginstructies van Floer ontvangen? Laat het ons weten! 

Floer Visgraat Laminaat Verschillende Patronen

Meest gestelde vragen over visgraat laminaat

Inspiratie