Nu 20% korting op wandpanelen Klik hier voor meer info

  Filters:

 • Behandeling
 • Houtsoort / Materiaal
 • Kleur
 • Lengte
 • Breedte
 • Dikte
 • Merk

Visgraat laminaat kopen?

Visgraat patroon vloeren zijn helemaal hip! De eiken visgraat parket vloeren van echt hout bestaan al jaren, vandaag de dag ook in superhip visgraat laminaat te koop bij Gadero. Ontdek de onderhoudsarme FloerQuick Step en Meister visgraat laminaat vloer met de uitstraling van een echte eiken patroon vloer. Uitstekend bestand tegen kinderen, vuil en in sommige gevallen ook vocht. De visgraat laminaat vloer kan bovendien ook nog eens eenvoudig worden gelegd dankzij de handige laminaat klik-verbinding. Bestel nu met de beste ondervloeren, en starterkit. Wist u dat de klik-verbinding de vloer ook strak op zijn plaats houdt? Kiervorming is daardoor verleden tijd! Ontdek de levensechte structuren van onze visgraat laminaat vloeren, gratis thuisbezorgd door houten vloerenwinkel Gadero! Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder veilige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Wist u dat we ook de luxe Hongaarse punt Patterns Laminaat vloeren collectie leveren van het merk Quick Step? 

Tip vooraf!: Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen waardoor een stabiele ondergrond extra belangrijk is!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer (min. 200 KPA). Kies bijvoorbeeld voor de Floer Contactloos of de Heatfoil ondervloer.

Visgraat Laminaat of Hongaarse punt laminaat vloeren in het echt bekijken?

Wilt u visgraat laminaat vloeren wel eens in het echt zien? Dat kan, voor alle Floer Visgraat Laminaat vloeren bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker 100% tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Let op: voor losse orders geldt minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

 

Wilt u liever geen visgraat vloer? Check dan eens onze laminaat extra breed vloeren. Dit zijn extra brede rechte laminaatvloeren breder dan 30 cm. Deze kunt u niet alleen sneller leggen, het staat ook nog eens heel robuust. Deze super brede stroken van hoogwaardig laminaat leveren wij in diverse eikenhout-kleuren.

Wilt u liever kunststof stroken voor verlijmen? Kijk dan ook eens bij onze trendy PVC visgraat vloeren en onze extra grote visgraat plak PVC Floer walvisgraat vloeren. Eventueel ook verkrijgbaar in klik pvc voor wie zelf PVC kunststof wil leggen.

Het verschil tussen PVC en laminaat vloeren is groot. De PVC vloer dempt meer qua geluid als u over uw vloer loopt en voelt zacht aan. Daarnaast heeft de PVC vloer een langere levensduur en is beter bestand tegen vocht. Lees ook onze blog voor verschillen tussen laminaat, hout en pvc.

Niet de nadelen van hout

Het verschil met houten visgraat vloeren is groot. Een eiken vloer van hout vraagt onderhoud. Bovendien slijt het hout sneller en is het gevoelig voor krassen en deuken. De oplossing: visgraat laminaat. Ook voor de prijs hoeft u de laminaatvloer variant niet te laten liggen. De charme van echt hout is natuurlijk wel anders, maar de hoge kwaliteit laminaat van ons doet niet veel onder. Vraag gratis een proefmonster aan. Deze vloer staat ook in onze top 3 voor kinderkamer vloeren. Bekijk ook onze blog 'Welke vloer is geschikt voor de kinderkamer?' voor meer informatie.

Benieuwd hoe u visgraat laminaat reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Visgraat laminaat leggen

In Gadero TV #148 legt Ronny een visgraat laminaat vloer. Hij laat u zien hoe de ondervloer gelegd wordt, hoe de eerste punten gelegd worden en uiteraard het eindresultaat van de visgraat laminaat vloer. 

 

Bij de visgraat laminaat vloer wordt standaard een starterkit mee geleverd en een duidelijke legbeschrijving. In onze klustip visgraat laminaat leggen leest u welke stappen u moet doorlopen.

Video visgraat laminaat Fastclick

 

Floer Visgraat Laminaat - Natuur Eiken

In deze inspiratievideo ziet u hoe de visgraat laminaat vloer is toegepast in een huiskamer. 

 

Op zoek naar nog wat vloer inspiratie? Bekijk dan ook onze klantfoto's van deze Eikenhout Visgraat Laminaat vloer gelegd in een nieuwbouw huis in Bedum.

Met een Visgraat Laminaat vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Voor een extra onderhoudsvriendelijk en warm aanvoelende vloer, kiest u een visgraat PVC vloer. Wilt u de vloer niet zelf verlijmen maar wel alle voordelen van PVC? Dan is het geavanceerde Visgraat Click PVC wellicht iets voor u!

Voordelen van visgraat laminaat

 1. Geen olie-onderhoud
 2. Eenvoudig te reinigen
 3. Krasbestendig
 4. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
 5. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
 6. Levensechte & voelbare eiken structuur
 7. Lange garanties

Floer Visgraat Laminaat 

Het visgraat laminaat van het A-merk Floer bestaat uit ijzersterk materiaal, geschikt voor intensief commercieel gebruik! De klasse van dit laminaat, AC6, zorgt ervoor dat deze laminaat vloeren iedere woonsituatie of winkelpand aan kunnen. Dit blijkt uit de levenslange fabrieksgarantie gegeven op deze vloerdelen. De vloeren zijn voorzien van register embossing. Dit wil zeggen dat het zichtbare patroon gelijkloopt met het voelbare eiken patroon in de visgraat vloer. Samen met de vele verschillende plankdesigns maakt dit het Floer visgraat laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat parket vloer! Ook andere legpatronen behoren tot de mogelijkheden bij het Floer visgraat laminaat, ontdek onderstaand welke dit zijn. Meer informatie of de visgraat laminaat leginstructies van Floer ontvangen? Laat het ons weten! 

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren

 


 


Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een Visgraat Laminaat? 
De kosten van een Visgraat Laminaat Legservice bedragen €22,95 per m². De vloerdelen worden door een ervaren parketteur geplaatst en is inclusief het plaatsen van een ondervloer en plakplinten!

Met hoeveel snijverlies dien je rekening te houden bij het plaatsen van een Visgraat Laminaat Vloer?
Voor een Visgraat Laminaat vloer adviseren wij rekening te houden met een snijverlies omtrent 15 tot 18% Hierdoor kan tijdens het plaatsen van visgraat vloer eventuele snijverlies snel worden opgevangen!

Welke ondervloer is geschikt in combinatie met een Visgraat Laminaat vloer? 
Bij een visgraat laminaat vloer is een druksterke ondervloer en vlakke ondergrond van belang. De visgraat laminaat beschikt namelijk over vele verbindingen waarbij een stabiele basis erg belangrijk is!

Wat kost een Visgraat Laminaat per m2 gemiddeld?
De kosten van een Visgraat Laminaat vloer kunnen variëren wij bieden bij Gadero namelijk verschillende Visgraat Laminaat vloeren aan van het merk Floer, Quick-Step en Meister!

Hoe kan ik mijn Visgraat Laminaat Onderhouden? 
Om extra lang van uw laminaatvloer te kunnen genieten adviseren wij om viltjes onder de meubels te plaatsen. Hierdoor verkleint u de kans dat scherpe voorwerpen de vloer beschadigen. Lees in onze blog hoe u eenvoudig in 8 stappen de Laminaat Vloer kan schoonmaken.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode