Wilt u liever geen visgraat vloer? Check dan eens onze laminaat extra breed vloeren. Dit zijn extra brede rechte laminaatvloeren breder dan 30 cm. Deze kunt u niet alleen sneller leggen, het staat ook nog eens heel robuust. Deze brede stroken van hoogwaardig laminaat leveren wij in diverse eikenhout-kleuren.

Wilt u liever kunststof stroken voor verlijmen? Kijk dan ook eens bij onze trendy PVC visgraat vloeren en Floer walvisgraat vloeren. Eventueel ook verkrijgbaar in klikpvc voor wie zelf PVC kunststof wil leggen.

Het verschil tussen PVC en laminaat is groot. PVC dempt meer qua geluid als u over uw vloer loopt en voelt zacht aan. PVC heeft een langere levensduur en is beter bestand tegen vocht. Lees ook onze blog voor verschillen tussen laminaat, hout en pvc.

Niet de nadelen van hout

Het verschil met houten visgraat vloeren is groot. Een eiken vloer van hout vraagt onderhoud. Bovendien slijt het hout sneller en is het gevoelig voor krassen en deuken. De oplossing: visgraat laminaat. Ook voor de prijs hoeft u de laminaatvloer variant niet te laten liggen. De charme van echt hout is natuurlijk wel anders, maar de hoge kwaliteit laminaat van ons doet niet veel onder. Vraag gratis een proefmonster aan. Deze vloer staat ook in onze top 3 voor kinderkamer vloeren. Bekijk ook onze blog 'Welke vloer is geschikt voor de kinderkamer?' voor meer informatie.

Benieuwd hoe u visgraat laminaat reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Visgraat laminaat leggen

In Gadero TV #148 legt Ronny een visgraat laminaat vloer. Hij laat u zien hoe de ondervloer gelegd wordt, hoe de eerste punten gelegd worden en uiteraard het eindresultaat van de visgraat laminaat vloer. 

Bij de visgraat laminaat vloer wordt standaard een starterkit mee geleverd en een duidelijke legbeschrijving. In onze klustip visgraat laminaat leggen leest u welke stappen u moet doorlopen.

Video visgraat laminaat Fastclick

Floer Visgraat Laminaat - Natuur Eiken

In deze inspiratievideo ziet u hoe de visgraat laminaat vloer is toegepast in een huiskamer. 

Op zoek naar nog wat vloer inspiratie? Bekijk dan ook onze klantfoto's van deze Eikenhout Visgraat Laminaat vloer gelegd in een nieuwbouw huis in Bedum.

Met een Visgraat Laminaat vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Voor een extra onderhoudsvriendelijk en warm aanvoelende vloer, kiest u een PVC visgraat vloer. Wilt u de vloer niet zelf verlijmen maar wel alle voordelen van PVC? Dan is het geavanceerde Visgraat Click PVC wellicht iets oor u!.

Voordelen van visgraat laminaat

  1. Geen olie-onderhoud
  2. Eenvoudig te reinigen
  3. Krasbestendig
  4. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
  5. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
  6. Levensechte & voelbare eiken structuur
  7. Lange garanties

Floer Visgraat Laminaat 

Het visgraat laminaat van het A-merk Floer bestaat uit ijzersterk materiaal, geschikt voor intensief commercieel gebruik! De klasse van dit laminaat, AC6, zorgt ervoor dat deze laminaat vloeren iedere woonsituatie of winkelpand aan kunnen. Dit blijkt uit de levenslange fabrieksgarantie gegeven op deze vloerdelen. De vloeren zijn voorzien van register embossing. Dit wil zeggen dat het zichtbare patroon gelijkloopt met het voelbare eiken patroon in de visgraat vloer. Samen met de vele verschillende plankdesigns maakt dit het Floer visgraat laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat parket vloer! Ook andere legpatronen behoren tot de mogelijkheden bij het Floer visgraat laminaat, ontdek onderstaand welke dit zijn. Meer informatie of de visgraat laminaat leginstructies van Floer ontvangen? Laat het ons weten! 

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u