Danzkij de levensechte houtstructuren, ook wel Register Embossing genoemd, zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. mFLOR biedt u ook zeer duurzaam geproduceerde visgraat PVC vloeren met verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor de Parva Parquet serie met kleine en smalle plankjes maar heeft u ook de keuze uit grotere Visgraat PVC vloerdelen uit de Parva Plus serie.

Floer Visgraat PVC Video

Duurzaam

De design visgraat PVC vloeren worden gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met behulp van gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid! De PVC vloeren van Floer en mFLOR worden gegarandeerd uit schadevrije stoffen geproduceerd. Op deze wijze ondersteunen wij een gezondbinnenmillieu.

Voetcomfort

Met een Visgraat PVC vloer bent u verzekerd van een comfortabel vloeroppervlak. Een van de grote voordelen van  PVC stroken is dat deze bekend staan om het hoge voetcomfort wat de vloeren u bieden. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast zorgen deze kunststof visgraat vloeren ervoor dat geluid bij betreding wordt gereduceerd naar een ultra laag niveau. Dankzij de unieke opbouw van het PVC hebben deze vloeren een ultra lage warmteweerstand en ervaart u optimaal genot van zowel uw vloer als eventuele vloerverwarming.

Onderhoudsarm

De PVC vloeren danken tevens hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde visgraat PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. Tevens maakt de waterbestendigheid het mogelijk om een houten visgraat design vloer toe te passen in uw badkamer!

Alternatief

Gaat u toch voor de beleving van een echte Eiken Visgraat Parket vloer? Of kiest u liever voor een eenvoudig zelfstandig te plaatsen alternatieve visgraat patroon vloer bestaande uit uniek Visgraat Laminaat of Visgraat Klik PVC? Kijk rustig rond in onze webshop. Neem bij vragen of opmerkingen gerust eens vrijblijvend contact op met onze vloeradviseurs! Zij helpen u ook graag met het maken van de juiste keuze voor uw ideale soort vloer! 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u