Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Verouderd & Wit Geolied 90 x 18 cm

PEFC   |   Visgraat parket met Retro look   |   Verschillende houtstructuren mogelijk

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 69,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Reuze Visgraat Eiken Verouderd Lamelparket Wit Geolied 18 cm

  • Per plank uniek verouderd
  • Werkingsarme duoplank
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Nederlands product
  Merk:
  Floer
  Productnr.:
  FL2030-MRVWGV
  Afmetingen:
  90 x 18 x 1.6 cm
  Behandeling:
  Verouderd
  V-groef:
  4
  Land van herkomst:
  Nederland
  Geschikt voor vloerverwarming:
  Ja
  Houtsortering:
  Rustiek AB / 1-Bis / Noestvrij
  Jaren garantie:
  15
  Waterbestendig:
  Redelijk
  Materiaal:
  Eikenhout
  Keurmerk:
  PEFC
  Kleur:
  Wit Geolied
  Lengte:
  90 cm
  Breedte:
  18 cm
  Dikte:
  1,6 cm

  Reuze Visgraat Eiken Verouderd Lamelparket Wit Geolied 18 cm

  Floer Reuze Visgraat Verouderd & Wit Geolied - werkingsarme duoplanken!

  De Robuuste Floer wit geoliede Visgraat multiplanken zijn verouderd in een grote centrifuge trommel. Door deze reuze visgraat planken hier met andere materialen in te "trommelen" onstaan er lichte beschadigingen op het parket. De XL visgraat duoplanken worden bovendien langs de rand van de plank over de groef bewerkt waardoor een sfeervolle kartelrand ontstaat. Deze bewerkingen samen zorgen voor een retro verouderd XL visgraat parket. De Eiken toplaag van 4 mm van deze duoplanken zijn verlijmd op een 12 mm dikke russisch berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Zo blijft het visgraat verband rustiger liggen bij grote temperatuur en luchtvochtigheid verschillen. Deze verouderde reuze visgraatvloer is dus ook goed geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming! De lamelparket vloeren in de witte white wash olie zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. Hierdoor kunnen we u een garantie van 15 jaar geven op deze parketvloeren!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Om de extra grote visgraat vloeren een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke toplaag. Deze toplaag valt onder de rustiek AB houtsortering. De rustieke toplaag bevat noesten die zijn gestopt met vloeibaar hout om een vlak en kindvriendelijke vloeroppervlak te creëren. Deze noesten kunnen indien gewenst ook open worden gelaten. Vindt u het lastig om de vloer te beoordelen vanaf de foto? Vraag dan een gratis proefmonster aan zodat u vanuit huis de kwaliteit van deze reuze visgraat vloer kunt beoordelen. Heeft u liever een reuze visgraat parketvloer in witte olie met open noesten voor een levend resultaat? Door gebruik te maken van een Nederlandse productie faciliteit kan het visgraat parket worden geproduceerd naar uw wensen. Deze 16 mm dikke verouderde XL visgraat formaat parket planken zijn voorzien van een witte white wash olie. Zo onstaat er een prachtig modern witte vloer. U kunt ook kiezen voor planken met de 1-Bis houtsortering. Bij deze planken zijn slechts pitjes en kwastjes van maximaal 1,8 cm aanwezig. Prefereert u een nog strakkere houtsortering? Kies dan voor de Noestvrije/prime houtsortering. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De getrommelde Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen hoogwaardig Europees eiken en A-kwaliteit Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige planken. Gaat u dit verouderd wit geoliede robuuste visgraat parket zelf te leggen? Het parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Wenst u een groter formaat visgraat, een andere bewerking of een andere kleur olie? Neem contact met ons op voor maatwerk! We raden aan de vloer na het leggen te behandelen met de Woca onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de vloer 1 keer in de 2 weken reinigen met de Woca natuurzeep. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren Gratis Thuisbezorgd.


  Vragen & antwoorden over dit product

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Verouderd Wit Geolied 90 x 18 x 1,6 cm White Wash Floer Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Verouderd & Wit Geolied 90 x 18 PEFC   |   Visgraat parket met Retro look   |   Verschillende houtstructuren mogelijk
  Vanaf € 69,95 Per m2 incl. BTW