Gadero Klantenservice
Wat moet ik weten over de levering van mijn vloer?

Mijn vloer wordt geleverd, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Levering is in principe tot aan uw voordeur (enkel mogelijk op begane grond!). Mocht het mogelijk zijn dan brengt de chauffeur de vloerdelen in de meeste gevallen ook naar binnen in uw woning of kantoorpand. Dit kan enkel en alleen wanneer de weg naar binnen begaanbaar is voor een elektrisch pompwagen.

Alle binnenvloeren worden grondig gecontroleerd en verpakt wanneer ze ons warenhuis verlaten. Ondanks meerdere kwaliteits controles kan het voorkomen dat er iets niet klopt. Het is daarom belangrijk dat u bij ontvangst zo snel mogelijk de zending controleerd op juistheid. Mocht er toch iets niet kloppen? Neem dan contact op met ons klantenservice team.

Komt de ontvangen verpakking niet overeen met de bestelde vloer? In enkele gevallen ontvangt u een andere (fabrieks)verpakking. Dit wordt vaak bewust gedaan door de leverancier of het betreffende vloerenmerk om de snelheid van uw levering te kunnen garanderen. In dergelijke gevallen ontvangt u dus exact dezelfde vloer, echter is deze dan verpakt in een fabrieksverpakking. Twijfelt u of de levering wel correct is? Neem dan even contact met ons op! 

Terug naar overzicht