Vloeren

Eiken Parket, Laminaat en PVC Vloeren

Vloeren Gratis Thuisbezorgd

Zoekt u lamelparket van hoogwaardig eiken hout, een onderhoudsvrije PVC vloer, visgraat laminaat of goedkoop kwaliteits laminaat? Zie onze topkwaliteit vloeren van merken als Quick Step, Floer, Meister, mFLOR en Elephant voor de laagste prijs. Ontdek onze fraaie eiken houten parketvloeren voor binnen, kwalitatief hoogwaardige laminaat planken en ijzersterke PVC stroken. Kies bijvoorbeeld een -Nederlands geproduceerde- parketvloer met verschillende afwerkingen of de aanbieding onbehandelde eiken planken. U kunt kiezen uit behandeld en bewerkt parket als gerookt, geborsteld, verouderd of naturel en wit geoliede vloeren. Of stel uw eigen vloer samen met ons eigen, in Nederland geproduceerde, parket op maat.

Eiken Parket, Laminaat of toch PVC? 

Eenvoudig zelf te leggen!

Al onze eiken parket multiplanken, laminaat vloeren en click PVC of Vinyl stroken zijn eenvoudig te bevestigen en geschikt voor vloerverwarming. Het assortiment laminaat bestaat enkel uit A-merk kwaliteits laminaat met gebruiksklasse 32 of hoger, uiteraard tegen scherpe prijzen. Bent u opzoek naar een onderhoudsvrije vloer met de uitstraling van echt parket? Bekijk dan eens ons populaire assortiment PVC vloeren. Bij Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het bestelde aantal vierkante meters, Gratis Thuisbezorgd!

Legtips en instructies

Bij het leggen van onze vloeren is het belangrijk de leginstructies op de verpakking goed te lezen! We hebben uitgebreide leginstructies voor onze parket en laminaat vloeren beschikbaar. Hier vindt u alvast enkele belangrijke legtips op een rij:

 • Let voordat u parket of laminaat vloerplanken bestelt op de dikte (dus hoogte). Mogelijk zijn de vloerdelen te dik voor uw deuren en plinten. U kunt dit eventueel oplossen door deuren en plinten in te korten.
 • De klik parketplanken bij voorkeur zwevend monteren zonder lijm, met de spanveren rondom vangt u eventuele werking van de vloer op tussen de vloer en muren.
 • De dikkere massieve planken zijn minder geschikt in combinatie met een vloerverwarming.
 • Zorg voor een uiterst vlakke ondergrond met egalisatie korrels/cement of vloerfolie. Zeker bij PVC vloeren is een egale ondervloer een must!
 • Olie onze onbehandelde parket lamellen na het leggen om een beschermende laag te creeren. Gebruik de transparante Woca Masterolie om de originele kleur te behouden.
 • Leg de vloer planken in de legrichting waar u de langste banen kunt maken. Zo zorgt u optisch voor het meest ruime effect.
 • Begin aan de muurzijde die het meest in het zicht is (daar wilt u immers alleen hele vloerdelen zien).
 • Leg de laminaat en pvc vloeren 24 uur voor het leggen in de ruimte waar u ze gaat leggen om te wennen aan de kamertemperatuur. Bij eiken houten parketvloeren 48 uur aanhouden. Lees ook onze blog voor meer informatie over het belang van het laten acclimatiseren van vloeren
 • Onze kliksysteem-vloerplanken zijn alleen geschikt voor binnen gebruik.
 • Zorg altijd voor het juiste materiaal en volg altijd de leginstructies op de website en op de verpakking van de vloerdelen. Zo bent u verzekerd van de gegeven fabriekgarantie. 
 • Zorg bij het leggen van uw vloer voor afstandhouders tussen de muur en vloer, een slagijzer en een stootblok. U vindt deze artikelen in de Laminaat & Parket Installatie Legset.

A-merken tegen bodemprijzen

Wilt u goedkoop een eiken parket vloer kopen? Een kwalitatief goed laminaat? Of toch een onderhoudsarme PVC vloer? U kunt alle typen vloerdelen van topkwaliteit merken als Quick Step, Meister, Floer, mFLOR en Elephant voor de beste prijs van Nederland kopen bij Vloerenwinkel Gadero. Jarenlange Garanties en Gratis Thuis Geleverd, binnen enkele dagen. Ook bieden we u verschillende leginstructies aan voor parket en laminaat!

Natuurlijke Eiken Houten Vloeren

Zoekt u een levendige eiken houten vloer met natuurlijke noesten en scheuren? Bekijk onze Rustieke Parket vloeren. Heeft u liever een strakke eiken houten parket vloer met weinig tot geen noesten? Bekijk dan ons Noestarme Parket vloeren. Legt u de parket vloer liever in een visgraat verband? Wij hebben zowel standaard als reuze Visgraat vloeren in ons assortiment. Naast deze parket soorten is er nog het innovatieve Meister Lindura parket. Door de Woodpowder techniek wordt er bij dit eiken lamelparket minder hout gebruikt en dus grondstof besparend geproduceerd.

Krasbestenidge Laminaat Vloeren

Ook bieden wij verschillende voordelige laminaat vloeren van hoogwaardige kwaliteit aan. Bekijk de trendy wit en grijs laminaat designs in het White & Grey wash laminaat assortiment. Liever een natuurlijke hout kleur laminaat? Bekijk ons Eiken Hout laminaat. Wist u dat er ook luxe laminaat Tegels beschikbaar zijn? 

IJzersterke PVC vloeren

Zoekt u een vloer die weinig tot geen onderhoud vraagt en eenvoudig is te reinigen? Bekijk dan onze PVC stroken. Deze PVC stroken zijn zowel Verlijmd als met een laminaat Click verbinding beschikbaar.

Voor blank vuren houten vloerdelen voor het maken van bijvoorbeeld een plafond, bekijk dit product vloerhout 27x150 mm, dit zijn mes en groef vloerdelen. 

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Zoekt u een onderhoudsvrije eiken visgraat vloer? Ontdek Eiken Visgraat PVC vloeren bij Gadero. Met bekende merken als mFLOR en Floer hebben we een ruim assortiment met keuze in witte, grijze of bruine vloeren. De populaire collecties Parva Parquet en Parva Plus van mFLOR leveren we net als alle andere Parket Laminaat en PVC vloeren gratis bij u aan huis!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode