Floer - Vloerzeep Naturel 1000 ml

Productnummer: FL95004-VN Onderhoudsproduct voor uw eiken parket vloer

€ 14,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer - Vloerzeep Naturel 1000 ml

Heeft u een eiken parket vloer van het merk Floer of een naturel/donker geoliede parketvloer? Het onderhoud van uw eiken parket vloer is van groot belang. Het draagt bij aan de levensduur van de vloer. Daarnaast wordt door de vloerzeep naturel te gebruiken voor uw naturel geoliede houten vloer de kleur van de vloer behouden en blijft de vloer prachtig. Een fles vloerzeep naturel heeft een inhoud van 1000 ml. Het onderhoudsmiddel is een verzorgend prodoct en bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor draagt het bij aan het natuurlijke houten uiterlijk van de houten vloer. Voor iedere naturel en donker geoliede houten vloer is dit middel geschikt om te gebruiken.

Voor lichte en wit geoliede vloeren is er vloerzeep wit verkrijgbaar. Hoe u dit onderhoudsmiddel moet gebruiken is te lezen op het artikel zelf. Wilt u meer informatie over het schoonmaken en onderhoud van uw eiken houten vloer? Lees het artikel. Ontdek meer vloeren onderhoud artikelen voor eiken parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero Floer Vloerzeep naturel eiken parket vloeren Floer - Vloerzeep Naturel 1000 ml Onderhoudsproduct voor uw eiken parket vloer Op voorraad
€ 14,95 Per stuk incl. BTW