Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.9 x 19.3 cm Bruin Per M2

Productnummer: Lo7206 Duitse A-kwaliteit   |   Inclusief balken en clips   |   Gladde en gegroefde zijde

Aangepaste levertijd 2 weken

€ 74,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.9 x 19.3 cm Bruin Per M2

  • Geproduceerd in Duitsland, A-kwaliteit
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Massief composiet, dus geen kans op condens in de holkamers, 2% afschot geen must
  • Luxe bruine kleur, minimale verkleuring door UV-licht
  • Rijpingsproces van eerste maanden
  • Zwaarder dan holkamer dekdelen

Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.9 x 19.3 cm Bruin Per M2

Met dit A-kwaliteit volledig massief composiet vlonder pakket van Easydeck kiest u voor A-kwaliteit en Duitse degelijkheid. Het complete composiet vlonderpakket wordt geleverd met 19x193 mm geheel massieve (dus extra breed) composiet vlonderplanken, liggers en bevestigingsclips. U hoeft enkel te berekenen hoeveel vierkante meter uw terras wordt en de afmetingen door te geven. Wij berekenen voor u hoeveel u nodig heeft voor uw composiet vlonderterras en bezorgen bij u thuis.

Hoogwaardige composiet terrasplanken

Easydeck composiet terrasplanken zijn van absolute A-kwaliteit en zijn afkomstig uit de Duitse Novotech fabriek. De composiet vlonderplanken en constructiregels bestaan voor 75% uit hout en 25% uit kunststof. Op de 19x193 mm composiet terrasplanken zijn alleen in het begin houtvezels zichtbaar. Door UV licht zijn uw houtvezels na 3 maanden verdwenen, waardoor uw vlonderterras een mooi egaal grijs-bruine kleur krijgt. Dit noemen wij het rijpingsproces. Uniek is dat deze A-kwaliteit kunststof loopdekdelen volledig massief zijn, dus geen kans op water en bevriezing in holkamers.

De composiet vlonderplanken hebben de afmetingen 1.9 x 19.3 x 400 cm en zijn tweezijdig te leggen. Aan de bovenzijde is de terrasplank glad geschaafd (effen) en aan de onderkant heeft groeven. Het hoogwaardige composiet heeft als voordeel dat het zeer kleurvast en onderhoudsarm is. Daarnaast krimpt of zetten de composiet vlonderplanken nauwelijks uit bij droogte of vochtigheid. Ook is de verkleuring door UV licht minimaal. 

Montage Tips

Door het hoge percentage hout in de composiet vlonderplanken kunnen de terrasplanken gaan werken. Houdt daarom altijd een afstand van minimaal 0.5 cm tussen elke plank. Anders dan bij hardhout of naaldhout, werkt composiet vooral in de lengte en minder in de breedte. Bij het kops doorleggen van de composiet vlonderplanken dient u daarom altijd minimaal 1 cm ruimte tussen de kopse kanten van de doorgelegde terrasplanken.

De composiet constructieregels van Easydeck zorgen voor een stevige ondersteuning van de composiet vlonderplanken. Door maximaal 35 cm hart-op-hart ruimte tussen de constructieregels te laten voorkomt u dat de terrasplanken doorbuigen of breken. Voorkom schuivende plank bij het monteren door een zelfklevende bevestigingsband op de middelste ligger te plaatsen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2-zijdig te monteren easydeck loopdekdelen kunststof massief 19x193mm bruinComposiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.9 x 19.3 cm Bruin Per M2 Duitse A-kwaliteit   |   Inclusief balken en clips   |   Gladde en gegroefde zijde
€ 74,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u