Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Antraciet Per M2

Productnummer: Lo7205 Ribbelstructuur en borstelstructuur   |   Compleet terras met liggers en clips   |   Duitse A-kwaliteit

€ 123,66 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Antraciet Per M2

  • Extra brede vlonderplanken
  • Geleverd als compleet pakket
  • Kleurvast en onderhoudsarm
  • Gemaakt van hoogwaardig composiet

Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Antraciet Per M2

Met het antraciet composiet vlonder totaalpakket van Easydeck is het leggen van uw vlonderterras of dakterras een eenvoudige klus. U ontvangt een compleet vlonderterras per vierkante meter. Het complete composiet vlonderpakket bestaat uit composiet vlonderplanken, liggers en bevestigingsmaterialen. U hoeft enkel de vierkante meters te berekenen en de afmetingen van uw terras door te geven. Wij berekenen dan voor u, wat u nodig heeft.

Extra brede terrasplanken

Easydeck composiet terrasplanken bestaan voor 75% uit hout en 25% uit polymeer. Na enkele maanden vergrijzen de houtvezels en worden de composiet terrasplanken nog mooier grijs. De composiet dekdelen zijn met 19.3 cm extra breed en tweezijdig te monteren. De borstelstructuur zijde (aanbevolen) zorgt voor een unieke, chique look van uw vlonderterras of dakterras. 

Voordelen composiet vlonder

Composiet heeft het voordeel, ten opzichte van hardhout en naaldhout, dat het nauwelijks werkt, kleurvast en onderhoudarm is. De vlonderplanken in het complete vlonderpakket zijn gemaakt van massief composiet en anders dan bij holkamer composiet kan er geen condens of vocht in de plank blijven staan.

Deze trendy, massieve 16x193 mm composiet terrasplanken ondergaan een rijpingsproces van 3 maanden. Hierin verdwijnen de houtkleurige vezels en wordt de plank mooi effen grijs zoals op de foto met de twee loungestoulen is te zien.

Montagetips

Bij het leggen van uw vlonderterras dient u rekening te houden met werking van de vlonderplanken door vocht of droogte. Houdt tussen elke plank 0.5 cm ruimte aan. Composiet vlonderplanken werken, anders dan houten planken, vooral in de lengte. Daarom dient u bij het kops doorleggen van de composiet dekdelen minimaal 1 cm aan de kopse kant van de terrasplank aan te houden.

De constructieregels van Easydeck dienen als ligger en zorgen voor een goede ondersteuning van de vlonderplanken. Om doorzakken of breken van uw composiet vlonderplanken te voorkomen dient u maximaal 35 cm hart-op-hart ruimte aan te houden tussen elke constructieregel. Door een zelfklevende bevestigingsband op de middelste composiet dwarsbalk te plaatsen voorkomt u dat de vlonderplanken gaan schuiven tijdens het monteren. 

Garantie

Rubberen tegeldragers zorgen voor demping van geluid en een fijne werking tussen de constructieregels en de ondergrond. Wanneer uw composiet vlonderterras of dakterras wordt geplaatst volgens de leginstructies van Easydeck, geldt een fabrieksgarantie van wel 3 jaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor Dakterras Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Antraciet Per M2 Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Antraciet Per M2 Ribbelstructuur en borstelstructuur   |   Compleet terras met liggers en clips   |   Duitse A-kwaliteit
€ 123,66 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u