Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Bruin Per M2

Productnummer: Lo7204 Ribbelstructuur en borstelstructuur   |   Compleet terras met liggers en clips   |   Duitse A-kwaliteit

€ 123,62 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Bruin Per M2

  • Extra brede vlonderplanken
  • Geleverd als compleet pakket
  • Kleurvast en onderhoudsarm
  • Gemaakt van hoogwaardig composiet

Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Bruin Per M2

Met dit complete vlonderpakket van Easydeck kiest voor A-kwaliteit uit Duitsland en van geheel massief WPC materiaal. Deze luxe composiet terrasdekdelen van geheel massieve WPC met 3 jaar fabrieksgarantie en keuze uit 2-zijden om te monteren, ribbel of fraaie zogenaamde borstelstructuur zie foto. Het vlonder totaalpakket bestaat uit massief composiet 16 x 193 mm vlonderplanken, constructieregels en bevestigings clips voor 1 m2 vlonderterras. Met dit pakket hoeft u enkel de vierkante meters van uw terras te berekenen en voor de rest heeft u geen rekenwerk meer.

Extra brede vlonderplanken

De composiet terrasplanken in het vlonder totaalpakket hebben de afmetingen 1.6 x 19.3 x 300 cm en zijn ideaal voor een dakterras of een balkon met weinig ruimte. De vlonderplanken zijn tweezijdig te monteren met aan de ene zijde een fijne ribbelstructuur en de andere zijde een schitterende, luxe borstelstructuur. Het borstelpatroon is altijd uniek. Met de 19.3 cm breedte en de borstelstructuur legt u een bijzonder vlonderterras of dakterras.Vraag van deze, unieke 16x193 mm A-kwaliteit composiet dekdelen van massief WPC gerust een proefmonster aan. Houdt u wel rekening met het rijpingsproces, de planken worden alleen maar mooier namelijk.

Kleurvaste terrasplanken

Easydeck composiet terrasplanken bestaat voor 75% uit hout en 25% uit kunststof. De zichtbare houtvezels aan het oppervlak van de composiet vlonderplanken veranderen al na enkele maanden, waardoor het dekdeel egaal bruin wordt. Dit noemen wij het rijpingsproces van deze moderne composiet terrasplanken van massief WPC. Zie foto 1 voor het resultaat na 3 maanden. Foto 2 en 3 zijn de planken zoals ze bij aanvang geleverd worden alvorens het rijpingsproces. Uw composiet vlonderterras is kleurvast en onderhoudsarm.

Montage tips 

Composiet heeft als groot voordeel dat het veel minder uitzet of krimpt door weersomstandigheden. Echter kan de composiet vlonderplank gaan werken door de aanwezige houtvezels. Daarom adviseren wij minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke plank te houden. Wanneer u de composiet vlonderplanken kops doorlegt dient u minimaal 1 cm tussenruimte aan de kopse kant van de composiet vlonderplanken aan te houden.

De composiet constructieregels zorgen, als ligger, voor een goede ondersteuning van de terrasplanken. Om doorzakken van de composiet vlonderplanken te voorkomen dient u maximaal 35 cm hart-op-hart ruimte aan te houden. Rubberen tegeldragers onder de composiet ligger zorgen voor geluid demping en een fijnere werking tussen de liggers en de ondergrond van uw dakterras.

Garantie

Door op de middelste constructieregel de zelfklevende bevestigingsband van Easydeck te plaatsen voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven bij het monteren. Wanneer het monteren van uw vlonderterras voldoet aan de leginstructies van Easydeck, geldt een fabrieksgarantie van wel 3 jaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor Dakterras borstelstructuur massief vlonderplank 16x193mm Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Easydeck 1.6 x 19.3 cm Bruin Per M2 Ribbelstructuur en borstelstructuur   |   Compleet terras met liggers en clips   |   Duitse A-kwaliteit
€ 123,62 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u