Luxe Terrasverlichting spot op Zonne-Energie LED rond

Productnummer: DV23334

€ 79,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Terrasverlichting spot op Zonne-Energie LED rond

  • Hoge kwaliteit
  • Waterdicht
  • Modern matwit licht
  • Geen stroomkabels leggen
  • In de wintermaanden minder fel

Luxe Terrasverlichting spot op Zonne-Energie LED rond

Met deze fraaie, ronde vlonderverlichting op zonne-energie hoeft u geen kabels te trekken om toch te genieten van mooie LED lampjes op uw houten terras. 

Elephant LED terrasverlichting en tuinverlichting biedt alle voordelen van LED lampen en zonne-energie. Door de ingebouwde zonnepaneeltjes worden de batterijen overdag geladen en kunnen ze in het donker licht geven. Zonder enige bekabeling of aansluiting op 220 V of zwakstroom en dus ook eenvoudig zelf te installeren. Het matwitte LED licht wordt zowel in de klassieke ronde vorm als in de eigen design vierkante versie diffuus verspreid door de sterke imitatie glasplaat.

Deze vlonderspots komen ook mooi tot uitting in glad geschaafde terrasplanken van zowel 14.5 cm als 19 cm breed. Maak met een ronde zaag midden in uw vlonderplanken een gat. 

Let op, de eerste paar dagen na installatie werken deze solar vlonderlampen pas nadat ze zijn opgeladen door de zon.

Diameter onderzijde 7 cm, gebruik dus een ronde zaag van 7 cm. Diameter bovenzijde 10 cm. De lamp steekt 4 mm boven uw vlonderplanken uit. Geleverd met schroeven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Elephant LED grondspot op zonne-energie rond voor terrasdelen Luxe Vlonderverlichting op Zonne-Energie LED Rond Ruim op voorraad
€ 79,95 per stuk incl. btw