Vlonder Totaalpakket Bruin Geïmpregneerd 28 mm Dikte

Productnummer: VZ7216-28 Compleet vlonder pakket
Inclusief onderbalken en schroeven

Delen via WhatsApp
€ 55,95 Per m2
Van 25 stuks 4% korting

Voor- en nadelen van Vlonder Totaalpakket Bruin Geïmpregneerd 28 mm Dikte

  • Luxe bruine kleur voor wie niet van groengeïmpregneerd houdt
  • Met groeven en gladde zijde

Vlonder Totaalpakket Bruin Geïmpregneerd 28 mm Dikte

Met dit all-in vlonderpakket heeft u een fraai vlonderterras compleet met bruin geïmpregneerde planken, bijbehorende 45 x 70 mm onderliggers en 4 x 50 mm vlonderschroeven. Het vlonder totaalpakket is vooraf voor u berekent per vierkante meter. Zo heeft u geen last van onnodig rekenwerk en kunt u direct beginnen met het aanleggen van uw houten terras. U besteld het aantal vierkante meters en bij het doorgeven van de afmetingen en legrichting van het terras, berekenen wij op maat wat u nodig heeft.

Geïmpregneerd hout vlonderplanken

De antislip planken met groeven in dit complete terraspakket zijn 2.8 cm dik en onder hoge druk luxe bruingeïmpregneerd. Voor een langere levensduur zijn de vlonderplanken onder hoge keteldruk tot in de kern van het hout geïmpregneerd. Door het impregneren krijgen de planken tevens een mooie bruine kleur. Daarnaast bevat het pakket 4.5 x 7 cm onderbalken, welke groen geïmpregneerd zijn. De planken en liggers bevestigt u met meegeleverde 4 x 50 mm RVS Torx schroeven.

Montage tips vlonder bouwen

Een goede voorbereiding bij het leggen van uw vlonderterras bespaart u veel problemen en stress. Zorg bij het plaatsen van de vlonder voor een egale ondergrond. U kunt uw vlonder op een bestaand stenen terras plaatsen door de onderbalken met slagpluggen op de tegels te bevestigen.

Fundering houten terras

Idealiter plaats u uw houten terras echter op een fundament van 6 x 6 x 100 cm hardhouten piketpaaltjes. U plaatst de palen tot 80 cm in de grond waarmee u 20 cm boven het maaiveld blijft. Door de onderbalken met slotbouten aan de zijkant van de hardhouten palen te plaatsen hoeft niet iedere paal waterpas in de grond. Nog voordat u de onderbalken bevestigt adviseren wij worteldoek te leggen. U maakt gaten in het doek zodat het doek mooi om de palen heen valt. Maak de liggers om de 40 cm aan de zijkant van je piketpalen rij vast.

Vlonder leggen op onderbalken

Tot slot plaatst u de vlonderplanken boven op de houten onderconstructie. De planken komen in de tegengestelde richting van de onderbalken. Per kruising van de vlonderplank met een ligger, gebruikt u 2 schroeven voor een duurzame montage van uw vlonderterras. Voor een uitgebreid stappenplan kunt u onze montage tips doornemen. Stap voor stap leggen wij uit hoe u zelf een houten vlonderterras aanlegt.

Dit complete pakket bevat:

  • Vlonderplanken van 2.8 x 14.5 x 180 of 360 cm
  • Geïmpregneerde naaldhouten liggers van 4.5 x 7 cm
  • RVS schroeven 4 x 50 mm

Let op! Vermeldt bij de bestelling wat de afmetingen zijn van de vlonder en de legrichting. Op die manier kunnen we u een bouwpakket samenstellen dat voor u gunstig is in verband met zaagverlies. Let dan ook goed op wat u geleverd heeft gekregen voordat u begint met zagen.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
M2 Vlonderpakket Bruin GeimpregneerdVlonder Totaalpakket Bruin Geïmpregneerd met groeven 28 mm Dikte Compleet vlonder pakket
Inclusief onderbalken en schroeven
Ruim op voorraad
€ 55,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u