Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.1 x 14.5 cm Natuurbruin Per M2

EUTR

Productnummer: MW7211   |   Compleet all-in pakket   |   Duitse A-kwaliteit   |   Lichte golvende zijde en geborstelde zijde

€ 107,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.1 x 14.5 cm Natuurbruin Per M2

  • Complete set met onderbalken en clips
  • Duitse A-kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijk en kleurvast
  • Dubbelzijdig te monteren

Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.1 x 14.5 cm Natuurbruin Per M2

Met het natuurbruin composiet vlonder totaalpakket heeft u een compleet vlonderterras van Duitse A-kwaliteit. Het composiet wordt geleverd als compleet vlonderplakket met composiet vlonderplanken, composiet constructieregels en bevestigingsclips voor blinde montage. U hoeft geen berekeningen meer te doen met het handige vlonder totaalpakket per m2.

Composiet vlonder totaalpakket

U hoeft enkel de benodigde vierkante meters voor uw vlonderterras te bestellen en de lengte en breedte van uw terras door te geven. Wanneer u ook de legrichting van uw de planken in uw composiet vlonderterras doorgeeft, berekenen wij voor u welke planklengtes het meest efficiënt zijn. Zo hoeft u zo weinig mogelijk te zagen en heeft u zo weinig mogelijk naden in uw vlonderterras.

Topkwaliteit terrasplanken

De composiet vlonderplanken in het vlondertotaal pakket zijn 2.1 dik en 14.5 cm breed. De composietterras delen zijn van absolute topkwaliteit en kunnen als zeer stevig worden beschouwd. De natuurbruine composiet dekdelen van de Duitse marktleider Megawood Premium zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kleurvast.

Tevens zijn de composiet terrasplanken dubbelzijdig te monteren. Aan de ene zijde heeft de plank een subtiele lichte golf en aan de andere zijde een glad geborstelde structuur. Deze geborstelde profilering gaat via een computergestuurd systeem en zorgt er voor dat elke effen geborstelde zijde van de composiet vlonderplanken een uniek profiel heeft.

Milieuvriendelijke keuze

Het composiet van Megawood terrasplanken bestaat deels uit hout en deels uit kunststof. De planken zijn 100% recyclebaar en dragen het PEFC keurmerk. Het complete all-in composiet vlonder totaalpakket van Megawood zijn daarmee een zeer milieu verantwoorde keuze.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Composiet vlondertotaalpakket Megawood natuurbruin Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.1 x 14.5 cm Natuurbruin Per M2 EUTR   |   Compleet all-in pakket   |   Duitse A-kwaliteit   |   Lichte golvende zijde en geborstelde zijde Op voorraad
€ 107,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u