Vlonder Bankirai Hardhout Totaalpakket 28 mm dik 19 cm breed 1 M2 Glad Geschaafd

Productnummer: DV7215 Extra brede 19 cm planken   |   Compleet 1 m2 vlonder met onderbalken en schroeven

€ 153,37 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 20 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonder Bankirai Hardhout Totaalpakket 28 mm dik 19 cm breed 1 M2 Glad Geschaafd

  • Geen rekenwerk, bestel per m2 Balken, schroeven en planken
  • 100% echt Bankirai, zeer duurzaam en weinig werking
  • Extra brede planken 19 cm
  • Moderne uitstraling
  • Exclusief piketpalen en worteldoek

Vlonder Bankirai Hardhout Totaalpakket 28 mm dik 19 cm breed 1 M2 Glad Geschaafd

U wilt een hardhouten vlonderterras zonder moeilijk rekenwerk en van glad geschaafde dekdelen van 19 cm breed? Met het hardhout vlonder totaalpakket hoeft u enkel het aantal vierkante meters van uw vlonderterras te bestellen. Wij berekenen, op basis van de door u aangegeven lengte en breedte maten, wat u nodig heeft. We houden zelfs rekening met de legrichting van de vlonderplanken in uw vlonderterras.

Bankirai vlonderplanken in verschillende lengtes

Deze 100% officieel bankirai hardhout vlonderplanken zijn 2.8 cm dik en met 19 cm extra breed. De langste lengte die we hebben van deze plank is 455 cm, u kunt desgewenst zelf de gewenste plank- en onderbalk lengtes aangeven bij uw bestel opmerkingen. Mogelijk planklengtes zijn 120, 150, 180, 215, 245, 275, 305, 335, 365, 400, 425, 455, 485 cm. Mixen van meerdere lengtes is indien nodig mogelijk om zo de naden mooi te laden verspringen (niet allemaal in het midden). 

Uw vlonderterras heeft een trendy look tegen een scherpe prijs met deze all-in vlonder. Het complete vlonderterras bestaat uit 1 m2 bankrai hardhout 28 x 190 mm vlonderplanken, hardhouten 45 x 70 mm liggers en hoogwaardige RVS vlonderschroeven.

Alles over het plaatsen van een hardhouten vlonder vindt u op onze speciale pagina voor zelf een vlonderterras leggen. Het leggen van een vlonderterras hoeft geen moeilijke klus te zijn. Wij berekenen voor u wat u nodig heeft voor uw zelf geplaatste vlonder.

Vlonder bouwen montage tips

U begint uw vlonder met het egaal maken van de plek waar uw vlonderterras geplaatst wordt. Zorg voor een geheel onkruid vrije ondergrond. U kunt anti worteldoek leggen om het opkomen van nieuw onkruid tegen te gaan. Zorg er voor dat u altijd minimaal 3 cm van muren, tuinhuisjes en andere vaste objecten af blijft. Hout kan namelijk uitzetten door vocht.

Wanneer u de voorbereidingen hebt getroffen voor het bouwen van uw vlonder, begint u met het in de grond zetten van de vlonderpalen of leg uw onderbalken eventueel op tegels. Vlonderpalen zijn 6 x 6 x 100 cm hardhouten palen, deze worden standaard niet meegeleverd bij dit piket. De vlonderpalen worden direct in de grond geplaatst met behulp van een grondboor en paalhamer. U slaat de paal tot 80 cm in de grond, waardoor er 20 cm boven de grond overblijft.

Na het slaan van de palen kunt u een antiworteldoek aanleggen om onkruid onder uw vlonderterras te voorkomen. Op de plaats van de vlonderpalen maakt u gaten in het worteldoek, zodat het doek mooi om de palen heen valt.

Hardhouten balk vlonder

Wanneer de palen zijn geplaatst en het worteldoek is gelegd kunt u beginnen met de constructie onder de vlonderplanken; de liggers. Voor de liggers, ook wel dwarsbalken of regels genoemd, neemt u de 4.5 x 7 cm hardhouten balk, die is inbegrepen in het vlonder totaalpakket. De liggers komen in de tegengestelde richting van de legrichting van de vlonderplanken. U bevestigt de hardhout dwarsbalken op de zijkant van de vlonderpalen met slotbouten. M8 x 120 mm slotbouten zijn zeer geschikt voor het bevestigen van de dwarsbalken aan de vlonderpalen.

Vlonder leggen

Nu de constructie voor uw vlonderterras klaar is, kunt u beginnen met het monteren van de eerste vlonderplank. U bevestigt de vlonderplank aan de liggers met twee RVS 5 x 50 mm Torx schroeven per kruising. Bij het werken met hardhout adviseren wij altijd alles eerst voor te boren. Bestel desgewenst extra 28 x 145 mm of 28 x 190 mm effen hardhouten planken bij als kantplanken rondom uw terras.

Geef bij de bestel opmerkingen aan, welke planklengtes u eventueel wenst, dan proberen wij hier rekening mee te houden zodat u minimaal zaagverlies heeft en zo min mogelijk naden. Desgewenst kunt u de planken ook los kopen in allerlei lengtes zie alternatieve producten.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken


Vragen & antwoorden over dit product

Welke planklengtes krijg ik? Zitten piketpalen en worteldoek bij de prijs in?

U heeft keuze uit deze plank lengtes, geef desgewenst bij uw bestel opmerkingen uw wensen op. Wij trachten altijd zo weinig mogelijk naden en zaagverlies.

Dit pakket is zonder 6x6 piketpalen en exclusief worteldoek.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Brede Plank 19 cm breed vlonderplank glad geschaafd Vlonder Bankirai Hardhout Totaalpakket 28 mm dik 19 cm breed 1 M2 Glad Geschaafd Extra brede 19 cm planken   |   Compleet 1 m2 vlonder met onderbalken en schroeven Op voorraad
€ 153,37 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt