Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 2.1 x 24.2 cm Leigrijs Per M2

EUTR

Productnummer: MW7222   |   Compleet all-in pakket   |   Duitse A-kwaliteit   |   2 zijdig geprofileerd, antislip

€ 136,46 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 2.1 x 24.2 cm Leigrijs Per M2

  • Duitse A-kwaliteit
  • Complete set met onderbalken en clips
  • Onderhoudsarm en kleurvast
  • Dubbelzijdig te monteren

Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 2.1 x 24.2 cm Leigrijs Per M2

Bent u op zoek naar een vlonderterras van de allerbeste kwaliteit? Megawood is de Duitse marktleider in composiet en levert uitsluitend A-kwaliteit. Het hout, dat is gebruikt in het composiet, is gekapt in binnenlandse bossen waardoor kap van tropisch regenwoud tegen wordt gegaan. Het composiet draagt het PEFC keurmerk en is 100% recyclebaar.

Totaalpakket

Met dit complete pakket voor 1 m2 vlonder wordt al het rekenwerk u uit handen genomen. U hoeft enkel de benodigde vierkante meters te bestellen en wij berekenen voor u wat u zo voordelig en efficient mogelijk nodig heeft voor uw composiet vlonderterras. Uw vlonderterras wordt geleverd als totaalpakket met composiet vlonderplanken, liggers en bevestigingsclips.

Stevige composiet terrasplanken

De vlonderplanken in het all-in vlonder pakket zijn 2.1 cm dik en 24.2 cm breed en daarmee zeer stevig. Met de 24.2 breedte creeert een zeer strak vlonderterras. In combinatie met de leigrijze kleur van de vlonderplank heeft u een unieke plank voor uw terras. De kleur leigrijs is een donker grijze kleur, wat erg veel lijkt op de kleur antraciet.

Daarnaast zijn de composiet vlonderplanken tweezijdig te monteren. Aan de ene zijde heeft de plank namelijk een fijne ribbel en aan de andere zijde is de vlonderplank ruw geborsteld. Door het computer gestuurde borstelen van het composiet zijn alle Megawood terrasplanken uniek.

Hoogwaardige vlonderplanken

Megawood composiet is kwalitatief zeer hoogwaardig en voor de vlonderplanken geldt een fabrieksgarantie van wel 5 jaar, mits het plaatsen van uw vlonderterras voldoet aan de leginstucties van Megawood. Daarnaast splintert het composiet niet en worden de vlonderplanken veel minder glad dan hardhout bij natte omstandigheden. Voor handige tips kunt u terecht op onze pagina voor het zelf bouwen van een vlonder.

U kunt uw vlonderterras direct op een stenen ondergrond plaatsen, maar ook op een fundament van piketpalen die voor 80% in de grond worden geslagen. Bij Gadero bestelt u eenvoudig worteldoek, goedkope betontegels en wordteldoek bij uw complete vlonderpakket.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dubelzijdig te monteren Composiet vlonderterras Megawood Leigrijs Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 2.1 x 24.2 cm Leigrijs Per M2 EUTR   |   Compleet all-in pakket   |   Duitse A-kwaliteit   |   2 zijdig geprofileerd, antislip Op voorraad
€ 136,46 Per m2 incl. BTW