Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos 2,5 Liter

Productnummer: Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos

Voor- en nadelen van Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos 2,5 Liter

  • Beschermt uw terras
  • Kleurloos op bankirai
  • Geeft vlonder een vitale uitstraling

Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos 2,5 Liter

Let op: u betaalt bij dit product altijd 0 euro verzendkosten!

U kijkt naar de terrasolie, of vlonderolie, van het topmerk Cetabever. Dit is een olie die uw terras beschermt en onderhoudt. De olie voedt het hout als het ware. Bij het aanbrengen trekt de olie diep in het hout. Dit noemen we ook wel sterke impregnatie. De olie kan de voor bescherming zorgen van binnenuit inplaats van vanuit de buitenkant. De olie beschermt uw hardhout tegen verkleuring, vergrijzing, schimmel en andere weer gerelateerde problemen zoals houtrot. U kijkt op dit moment naar een blik van 2,5 liter. Ook verkrijgbaar in groter blik van 4 liter! De kleur is Bankirai, een kleur die veel gebruikt wordt en eigenlijk de standaar hardhout kleur is. Daardoor goed te gebruiken op alle soorten hardhout. Het resultaat kan qua kleur iets verschillen van het originele hout. Dit is een beetje vergelijkbaar met het verschil tussen nat en droog hout. 

De ideale temperatuur voor het aanbrengen van deze olie is rond de 18 graden. Dan droogt het doorgaans binnen een kwartier. Na een uur of 4 is het hout overschilderbaar. U kunt de olie gemakkelijk zelf gebruiken zonder professionele hulp. Dit doet u met een kwast of met een goede pluisvrije roller. Met deze olie is uw hout jaren lang beschermt tegen de invloeden van het weer. Hierdoor wordt de levensduur flink verlengt. Dit is in sommige gevallen vele jaren. Gebruik de olie enkel op hout dat eerder is behandeld met een vergelijkbare olie of nog onbehandeld is. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
vlonderolie cetabever Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos 2,5 Liter - Cetabever Vlonder- & terrasolie Bankirai Kleurloos Op voorraad
€ 44,95 Per stuk incl. BTW