Logo Gadero
service

Vlonderplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 480 cm Glad/Ribbel

Productnummer
VZ26029
Levensduur van 50+ jaar
Bovenzijde ribbel, onderzijde glad
Zonder bevestiging voor clips
img_7612_1
img_7614_1
dji_0858
img_7603
Aanbieding
Per stuk
166,25

139,95

incl. BTW

Verkocht per 15 stuks á € 2.099,25

Niet op voorraad
Details
Lengte
480 cm
Breedte
19,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer duurzaam, een levensduur van 50 jaar of meer

  • Nagenoeg geen werking, zeer stabiel

  • Gifvrij en hernieuwbaar

  • Verantwoord verduurzaamd met moderne azijnzuur techniek

  • Alleen in de lengte 480 cm verkrijgbaar

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Houtsoort
Accoya hout
Kleur
Creme
Lengte
480 cm
Dikte
2,8 cm
Breedte
19,5 cm
Profiel
Geen profiel
Levensduur
25+ jaren
Geschikt voor clips
Nee
Behandeling
Onbehandeld

Vlonderplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 480 cm Glad/Ribbel

Wilt u een zeer duurzaam terras van topkwaliteit EUTR hout met een goed giftvrij milieuverhaal? Deze groef/glad gechaafde vlonderplank van Accoya met een prachtige structuur is 2.8 cm dik, 19.5 cm breed en 480 cm lang. De voordelen van Accoya hout zijn dat het een uiterst stabiele houtsoort is, nagenoeg geen krimp en uitzetting kent en dat het op een zeer milieuvriendelijke manier behandeld wordt zodat het een levensduur van wel 50 jaar heeft. Het hout is uiterst vormvast, geeft een natuurlijke isolatie, is uitstekend verwerkbaar en onderhoudsarm. Verder zijn deze terrasplanken uitermate geschikt voor het plaatsen in zoute lucht, als u bij zee woont zijn deze planken dus ideaal. U heeft de garantie dat het hout minimaal 25 jaar meegaat.

Accoya terrasplanken

Accoya is een zeer exclusieve houtsoort die zeer duurzaam is. Dat Accoya niet vergrijst is onjuist, deze houtsoort vergrijst erg langzaam. Als u deze houtsoort jaarlijks behandelt met een transparante beits vertraagt u het vergrijzingsproces. Het voordeel van deze glad geschaafde terrasplank is dat het een mooie uitstraling heeft en het voelt fijn om er met blote voeten op te lopen. Ook krijgen vuil en water weinig vat op uw terras waardoor de vlonder stroever blijft, zeker als u af en toe bezemt.

Een vlonder met een lange levensduur

Accoya hout is een milieubewuste houtkeuze, het hout is Radiata Pine hout met azijnzuur modificatie en het wordt uitsluitend gekweekt in duurzame bossen. Deze houtsoort komt altijd uit EUTR bossen, dus herplanting gegarandeerd. Deze brede Accoya vlonderplank is ideaal voor grote terrassen en u legt het terras bijna zonder naden want deze houtsoort kent amper houtwerking. Accoya hout onderscheidt zich van andere houtsoorten doordat het licht van kleur is en na verloop van tijd een prachtige grijstint ontwikkeld, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Een vlonder van Accoya hout is prijzig, maar u heeft er jarenlang plezier van.

Montage tips

Naast Accoua vlonderplanken hebben wij ook onderbalken van 4.5 x 7 of 4.5 x 9.5 cm in ons assortiment. Vergreet niet het verzinkboortje mee te bestellen om de vlonder te kunnen monteren. Hanteer elke 40 cm hart op hart een onderbalk en 5 millimeter tussenruimte tussen de planken. Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. Mocht u een kleiner terras willen is dat geen probleem, u kunt Accoya makkelijk zagen.

Zijn de voordelen van Accoya hout u nog niet helemaal duidelijk? Bekijk hier een uitgebreide beschrijving op onze website van deze houtsoort.