Vlonderplank Bamboe 2.0 x 20 x 250 cm Scheepsdekprofiel extra breed

Productnummer: DV63004-20-200-2500 Geschikt voor blinde montage   |   Luxe uitstraling   |  

€ 60,95 per stuk
Vanaf 42 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank Bamboe 2.0 x 20 x 250 cm Scheepsdekprofiel extra breed

  • Gemaakt van hoogwaardig bamboe
  • Ecologisch verantwoord, de bamboe plant groeit gewoon verder
  • Minder oneffenheden dan hout, geen noesten
  • Geschikt voor onzichtbare montage met EVA-Last-clips
  • Jaarlijks met olie behandelen

Vlonderplank Bamboe 2.0 x 20 x 250 cm Scheepsdekprofiel extra breed

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor hardhouten vlonderplanken en geen fan van composiet? Dan zijn deze bamboe terrasplanken van het A-merk Fesca een goede oplossing voor u. Deze planken zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd bamboe. Dit stoomproces zorgt ervoor dat het materiaal een veel langere levensduur heeft en beter bestand is tegen schimmels. Een goed geventileerde bamboevlonder heeft een levensduur van 15 tot 25 jaar. Deze extra brede planken zijn 2 cm dik, 20 cm breed en 250 cm lang. Ze hebben een gegroefde en geribbelde zijde, zodat u zelf kunt kiezen welke kant u boven legt. Monteer deze bamboe vlonderplanken met EVA-Last clips zie verwante artikelen op deze pagina.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze vlonderplank bamboe 20x200 plank. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Duurzamer dan hardhout

Bamboe heeft een aantal voordelen in vergelijking met hardhout. Vlonderplanken van bamboe hebben een hele luxe uitstraling en vertonen minder oneffenheden dan hout. Zo hebben ze geen noesten, maar lijken de planken wel op hout. Daarnaast is bamboe erg licht van gewicht, wat zorgt voor lichte vlonderplanken. Ook kennen ze weinig werking en zijn ze heel slijtvast. Daarnaast is bamboe een bewuste keuze voor iedereen die aan de toekomst denkt. Bamboe is namelijk een grassoort, die wel 1 meter per dag kan groeien en 4 keer zoveel C02 absorbeert dan hardhout bomen. Ook kan bamboe elke 3 tot 5 jaar gekapt worden en groeit de plant vervolgens gewoon verder. Dit maakt bamboe duurzamer dan hardhout, wat er tientallen jaren over doet om te groeien.

Bamboe onderhouden

Hoewel Bamboe veel duurzame eigenschappen heeft is het kwetsbaar materiaal op het moment dat het niet goed gemonteerd of onderhouden wordt. Zo is het belangrijk dat uw vlonder goed geventileerd is, zodat deze droog kan waaien. Daarnaast raden wij u aan om uw planken met olie te behandelen om deze tegen weersinvloeden te beschermen. Op deze manier kunt u ook de natuurlijke kleur van Bamboe langer behouden. Anders zullen de vlonderplanken, net als hardhout, met de tijd vergrijzen. Door de minimale werking zijn deze planken erg geschikt voor blinde montage. Monteer uw vlonder bij voorkeur op hardhouten balken om er nog jaren plezier van te hebben.

Om uw vlonder compleet te maken bestelt u bij Gadero gelijk alle andere benodigdheden, zoals montageclips, onderbalken en olie. Deze vindt u bij de bijbehorende artikelen.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Veel verkocht Vlonderplank Bamboe Scheepsdekprofiel extra breed Vlonderplank Bamboe 2.0 x 20 x 250 cm Scheepsdekprofiel extra breed Geschikt voor blinde montage   |   Luxe uitstraling   |   Ruim op voorraad
€ 60,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt