Vlonderplank Composiet Extra Breed Antraciet 2.1 x 25 cm

Productnummer: DE40104-21-250 Kies uit montage groeven of semi-ribbel zijde

Delen via WhatsApp

Vanaf € 39,95 per stuk incl. btw

 • Vlonderplank Composiet Extra Breed Antraciet 2.1 x 25 cm
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Vlonderplank Composiet Extra Breed Antraciet 2.1 x 25 cm

  • Extra breed
  • Aantrekkelijke prijs
  • Kleurvast antraciet

  Vlonderplank Composiet Extra Breed Antraciet 2.1 x 25 cm

  Deze extra brede composiet vlonderplank van Tuindeco heeft een antraciet grijze kleur en is 2 zijdig te monteren zie foto's. Kies bij deze luxe composiet plank uit een semi ribbel profiel of fijne groeven. De plank is 2.1 cm dik en wel 25 cm breed. De WPC vlonderplank heeft 7 groeven over de lengte van 4 meter. Het vlonderdeel bestaat voor 60% uit kwalitatief hoogwaardig hout en voor 40% uit kunststof. Deze brede composiet vlonderplank geeft uw vlonderterras een uniek uiterlijk tegen een lage prijs.

  Naast het los bestellen van dit fraaie vlonderdeel, kunt u ook kiezen voor een all-in composiet vlonder terras. U hoeft dan enkel het aantal vierkante meters te berekenen en wij berekenen dan voor u wat u nodig heeft. U ontvangt dan een compleet pakket met onderliggers, composiet vlonderplanken, eindkappen, montageclips en schroeven.

  Deze 21 mm extra brede composiet vlonderplanken zijn eenvoudig schoon te houden met een bezem. Bij het leggen van de onderbalken of liggers zorgt u voor een stevige ondergrond. Betonnen tegels zijn een goed fundament. U monteert de onderliggers met slagpluggen op de tegels. Voor een dakterras of balkon verwerking kunt u rubberen tegeldragers onder de balken gebruiken. Voor een stevige constructie van uw vlonderterras adviseren wij een hart-op-hart ruimte van 30 cm tussen de liggers aan te houden.

  Hoewel composiet minder krimpt en uitzet dan hout, moet u bij het plaatsen van de composiet vlonderplanken rekening houden met een tussenruimte van 0.5 cm, dit is de afmeting van de bijbehorende clips. Indien u de vlonderplanken kops doorlegd adviseren wij minimaal 1 cm ruimte tussen de kops doorgelegde, composiet vlonderplanken aan te houden. Blijf altijd minimaal 2 cm van uw woning aan de zijkanten rondom. 

  U bevestigt de composiet vlonderplanken eenvoudig met de speciale RVS clips van Tuindeco. Deze bevestigingsclips zorgen voor een onzichtbare montage. Elke WPC terrasplank dient aan beide zijden op gelijke hoogte met montagecips te worden bevestigd. Naast montage op de 220 cm lange composiet balken ook mogelijk om te monteren op hardhouten liggers met clips.

  Tips

  Bij deze 25 cm brede holkamer composiet planken kan het voorkomen dat er condens en regenwater in de holle kamer van het composiet loopt. De eindkap van Tuindeco biedt wel bescherming, maar houdt niet al het water tegen. Zorg bij het leggen van uw vlonderterras voor een afschot van ca. 2%. Zo loopt het water weg en bevriezen de planken niet van binnen. 


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Extra Breed Gadero Vlonderplank Composiet Antraciet Extra BreedVlonderplank Composiet Antraciet 2.1 x 25 cm Extra Breed Kies uit montage groeven of semi-ribbel zijde
  Vanaf € 39,95 per stuk incl. btw

  Laatst bekeken door u