Vlonderplank Geïmpregneerd in Oud Grijs 2.8 x 14.5 x 400 cm

KOMO

Productnummer: LDS2566-28-145-4000   |   Vlonderhout in gebruikte look and feel

Delen via WhatsApp

€ 12,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Vlonderplank Geïmpregneerd Oud Grijs 2.8 x 14.5 x 400 cm

  • Eerst geimpregneerd, daarna grijs gemaakt
  • Stoere steigerhout grijs kleur
  • Iets bijzonders. Nergens anders te koop
  • Handig onder overkapping, zo blijft alles 1 kleur
  • Kwetsbaar voor bijvoorbeeld naaldhakken

Vlonderplank Geïmpregneerd Oud Grijs 2.8 x 14.5 x 400 cm

Zoekt u een vlonderplank met een gebruikte look and feel? Deze geprofileerde vlonderplanken zijn eerst onder hoge druk geïmpregneerd en daarna in oud grijs gedompeld. Dat maakt deze plank ideaal voor klanten die niet houden van groen geïmpregneerde planken. Het vergrijzen duurt immers enkele jaren. Met deze grijze terrasplanken heeft u direct een gevoel dat het al jaren ligt. Wel is de plank eerst geïmpregneerd voor een langere levensduur. Dat is het grote voordeel ten opzichte van onbehandeld lariks douglas hout wat minder lang mee gaat. Deze vlonder dekdelen zijn 28 mm dik, 145 mm breed en 4 meter lang. Deze vlonderplank beschikt over een traditionele groef en een fijngeribbelde groef.

Deze vlonderplanken zijn in een steigerhout grijze kleur beits gedompeld. Bestel deze bijzondere terrasplank nu voor de beste prijs bij Gadero hout. Wij bezorgen terrashout overal, van Antwerpen tot Groningen en van Amsterdam tot Doetinchem. 

Slim onder een overkapping

Legt u een vlonder onder uw overkapping? Wilt u niet dat een deel vergrijsd wat net buiten uw terrasoverkapping in de zon ligt? Dan is dit product een slimme keuze, immers uw terrasplanken zijn dan overal grijs. 

Tips

Bestel samen met uw vintage grey vlonderplanken ook de benodigde dwarsbalken 4 x 7,5 x 400 cm, vlonderpalen 6x6 cm. Daarnaast leveren wij ook slotbouten m8x120 en Torx terrasschroeven RVS A410 5 x 50 met de bijbehorende bithouder en Torx bitjes. 

Product Spotlight - Vlonderplank grijs geïmpregneerd


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
vlonderplank in steigerhout grijs Vlonderplank Geïmpregneerd Oud Grijs 2.8 x 14.5 x 400 cm KOMO   |   Vlonderhout in gebruikte look and feel Ruim op voorraad
€ 12,95 per stuk incl. BTW

Laatst bekeken door u