Brugdekdeel Ipe Hardhout 4 x 14 cm Glad geschaafd

EUTR

Productnummer: DV2597-40-140   |   Duurzaamheidklasse 1   |   Rondom glad geschaafd   |  

€ 18,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Brugdekdeel Ipe Hardhout 4 x 14 cm Glad geschaafd

  • Gemaakt van zeer hoogwaardige hardhoutsoort
  • Extra dik met bijna 40 mm
  • Luxe uitstraling door glad geschaafde oppervlakte
  • Voor het maken van brug, tafel of meubels

Brugdekdeel Ipe Hardhout 4 x 14 cm Glad geschaafd

Op zoek naar een hoogwaardige hardhouten terrasplank om zelf een tafel, brug of vlonder mee te maken? Kies dan voor deze 40 x 140 mm Ipé hardhouten planken. Ipé is een van de beste hardhoutsoorten op dit moment verkrijgbaar. Het is zeer duurzaam, stabiel en staat bekend om de prachtige potloodgrijze vergrijzing. Deze terrasplank XL van Ipe hardhout is zeer geschikt voor terrassen op drukke plekken of waar zware meubels op staan. Daarnaast maakt u van deze luxe Ipé planken ook een mooie trap, tuintafel of brug.

Hardhouten meubelplank

De hardhoutsoort Ipé wint steeds meer aan populariteit. Het is qua kwaliteit een stapje hoger dan het bekendere Bankirai. Hierdoor kiezen steeds meer van onze klanten voor Ipé voor hun vlonder of andere tuinproject. Deze hoogwaardige houtsoort heeft duurzaamheidsklasse 1. Dit betekent dan deze planken wel 25 tot 30 jaar meegaan. Zeker als ze gedegen gemonteerd, geventileerd en onderhouden worden. Daarnaast is Ipé heel stabiel. Het kent weinig werking en kan daardoor met weinig tussenruimte gelegd worden.

Met deze 4 x 14 cm hardhouten planken maakt u prachtige tafelbladen, bruggen of vlonders. Als u deze XL terrasplanken buiten gaat gebruiken dient u er rekening mee te houden dat het hout in de loop der tijd vergrijst door de invloed van zon en regen. Nu heeft Ipé een zeer fraaie vergrijzing, waardoor uw vlonder zijn luxe uitstraling behoudt. Ipé krijgt namelijk een zeer luxe potloodgrijze kleur. Toch de natuurlijke donkere kleur van deze planken langer behouden? Dat kan door ze regelmatig met hardhoutolie te behandelen.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze ipe 40x140 plank glad. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Trendy Glad geschaafd

Een andere voordeel van deze extra dikke Ipé planken is dat ze rondom glad geschaafd zijn. Dit is niet voor niets de trend op het gebied van terrasplanken op dit moment. Ten eerste geeft het vlak geschaafde uiterlijk deze planken een luxe uitstraling. Daarnaast is het fijn om te gebruiken voor een tafel, bank of andere meubels. Ook worden deze vlonderplanken minder snel glad. Nu neemt Ipé van zichzelf al weinig vocht en vuil op, maar door het glad geschaafde oppervlakte van de planken veegt u de rest er zo van af. Zo behoudt u met minimaal onderhoud een stroeve vlonder of brug.

Veelzijdig brugdekdeel

Met deze XL planken kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Deze hardhouten Ipé planken zijn geschikt voor veel verschillende binnen- en buitentoepassingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een robuuste tuin- of eettafel met een tafelblad van deze hoogwaardige planken? Of maak een hele stevige en stabiele brug van deze luxe planken. Ook in huis is Ipé hardhout goed te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste trap, deze extra dikke brugdekdelen zijn namelijk slijtvast en kunnen daarom tegen het intensieve gebruik. Maar ook voor decoratieve doeleinden, zoals een boekenplank of tafelblad van een salontafel, gebruikt u deze terrasplanken.

Gadero heeft deze 40 x 140 mm Ipe XL plank in verschillende lengtematen in het assortiment. Wij bieden deze extra dikke planken aan in populaire maten, zoals 305 en 335 cm, maar ook voordelige korte planken van 90 en 120 cm. Sommige lengtes kunnen tijdelijk uitverkocht zijn.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken. Of bent u op zoek naar een andere variant Ipé terrasplank? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Ipé terrasplanken .


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra dik Brugdekdeel Ipe Hardhout Brugdekdeel Ipe Hardhout 4 x 14 cm Glad geschaafd EUTR   |   Duurzaamheidklasse 1   |   Rondom glad geschaafd   |   Ruim op voorraad
€ 18,95 per stuk incl. btw