Vlonderplank Radiata Pine 2.1 x 14.5 cm Groef/Glad Bruin Geïmpregneerd

EUTR

Productnummer: DV61003-21-145   |   Bijzonder nerf structuur

Aangepaste levertijd Ca 8 werkdagen

Vanaf € 29,95 per stuk
of betaal in termijnen Meer info
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Radiata Pine 2.1 x 14.5 cm Bruin Geïmpregneerd
365 cm x 14.5 cm x 2.1 cm € 29,95per stuk
% 42 stuks -4% Korting Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Vlonderplank Radiata Pine 2.1 x 14.5 cm Groef/Glad Bruin Geïmpregneerd

  • Bijzonder Radiata Pine hout
  • Glad geschaafd met groeven en vlakke zijde
  • Bruin Geimpregmeerd voor een langere levensduur
  • Kwetsbaar voor bijvoorbeeld naaldhakken

Vlonderplank Radiata Pine 2.1 x 14.5 cm Groef/Glad Bruin Geïmpregneerd

Zoekt u iets bijzonders en betaalbaars voor uw nieuwe vlonder? Radiata Pine (de basis van Accoya hout) is een zeer fraaie houtsoort afkomstig uit Australië / Nieuw Zeeland. Deze houtsoort heeft een lichtbruine rozige kleur en is erg makkelijk te bewerken. Zodoende is deze terrasplank bijzonder geschikt om een vlonder mee te bouwen.

Deze houten Vuren en Grenen vlonderplanken zijn aan de ene kant glad en hebben aan de andere zijde groefribbels en kan zodoende aan beide zijden gebruikt worden als vlonderplank. Radiata Pine is een naaldhout soort. Deze vlonderplank is bruin geïmpregneerd voor een langere levensduur ca. 7 - 15 jaar. Let op, deze plank heeft geen azijnzuur behandeling gehad zoals bij Accoya hout, hetgeen ook Radiata Pine als basis heeft. 

Deze trendy plank is verkrijgbaar in de lengtematen 335, 365 en 395 cm. De dikte maat van deze bijzondere terrasplank is 21 mm en de breedte 14,5 cm. Vanwege de geringe dikte liggers om de 35 cm plaatsen. Voor terrassen met (zware) tuinmeubelen adviseren wij de 25 mm dikte maat te nemen die ook verkrijgbaar is binnen het Radiata Pine assortiment van Gadero.

Montage Tips

U kunt deze terrasdelen met onze 4 x 50 mm Torx-schroeven en 45 x 70 mm liggers eenvoudig monteren. Bij voorkeur uw dekplanken plaatsen op fundering van palen met balken of eventueel op een stenen vloer en liggers.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons totale assortiment aan vlonderplanken. Wij hebben alles van standaard houtsoorten tot iets aparts. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vlonderplank Radiata PineVlonderplank Radiata Pine Elephant 2.1 x 14.5 cm Groef/Glad EUTR   |   Bijzonder nerf structuur
Vanaf € 29,95 per stuk incl. btw

Laatst bekeken door u