Vlonderplank Thermisch Gemodificeerd Essen 2.0 x 11.2 x 300 cm voor Grad rail

EUTR

Productnummer: HW4621-20-112-3000   |   Voor onzichtbare bevestiging op Grad rail

Aangepaste levertijd 6 werkdagen

€ 40,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank Thermisch Gemodificeerd Essen 2.0 x 11.2 x 300 cm voor Grad rail

  • 100% ecologisch en milieuvriendelijk
  • Zeer Duurzaam dankzij thermowood behandeling
  • Lichtgewicht essen
  • Bijzondere houtsoort Essenhout
  • Alleen in 3 meter
  • Prijs exclusief Grad rail
  • Kwetsbaar voor bijvoorbeeld naaldhakken

Vlonderplank Thermisch Gemodificeerd Essen 2.0 x 11.2 x 300 cm voor Grad rail

Ontdek klikterras planken. Deze bijzondere thermowood terrasplanken zijn 2 cm dik, 11.2 cm breed en 3 meter lang. Deze Thermisch gemodificeerd essen houten vlonderplanken heeft vele voordelen. De thermowood behandeling is milieuverantwoord, een stoomproces zonder chemische middelen. Thermisch gemodificeerd Essen hout heeft verder een prachtige nerfstructuur en mooie bruine kleur. De duurzaamheidsklasse is nota bene 1 door de thermowood behandeling, vergelijkbaar met hardhout dus. Door de montage met Grad rail zijn deze planken ook nog eens her te gebruiken, u schroeft er immers niet in.

Deze terrasplanken van thermo Essen zijn door het stoomproces schimmels en uitzetstoffen kwijtgeraakt. De uitzetting zijn door het stoomdruk proces minimaal geworden. Ook zijn deze essenhouten planken licht van gewicht en dus geschikt voor dakterras of balkon.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze thermisch gemodificeerd essen 20x112 plank voor Grad rail met clips. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Montage klikterras planken

U kunt deze 20 x 112 mm thermisch gemodificeerde terrasplanken met bijbehorende Grad rail met clips onzichtbaar monteren. Ook hebben deze planken een licht bolle structuur voor slimme afwatering. Ook is het bewezen dat glad geschaafde loopdekdelen zonder groeven minder glad worden dan geprofileerde vlonderplanken. Water en vuil spoelt immers gemakkelijker weg en door regelmatig te vegen met een beetje water behoudt u een relatief stroeve plank.

De prijs is een stuk hoger dan onze Douglas terrasplanken voor klikstrips of onze terrasplanken van geïmpregneerd hout, echter de duurzaamheid, het aantrekkelijke milieu-aspect en het lichte gewicht. 

Monteer om de 40 cm op hardhout of geïmpregneerde onderbalken. Op de onderbalken kunt u de klik strips monteren. De tussenafstand van 5 mm gaat automatisch goed, want dit zit al in de Grad rail verwerkt. 

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Europees hardhout thermisch gemodificeerd essen vlonderplanken Vlonderplank thermisch gemodificeerd Essen 2.0 x 11.2 x 300 cm voor Grad rail met clips EUTR   |   Voor onzichtbare bevestiging op Grad rail
€ 40,95 Per stuk incl. BTW