Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.4 x 14.5 cm Marone Bruin Geborsteld Per M2

Productnummer: MW7229 Duitse A-kwaliteit   |   Modern geborsteld oppervlakte   |   Licht van gewicht   |  

€ 69,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.4 x 14.5 cm Marone Bruin Geborsteld Per M2

  • Totaalpakket voor composietvlonder, zelf geen rekenwerk
  • Met 10 jaar garantie
  • Zeer geschikt voor balkon door lichte gewicht
  • Van topmerk Megawood

Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.4 x 14.5 cm Marone Bruin Geborsteld Per M2

Op zoek naar voordelig composiet van het topmerk Megawood? Kies dan voor deze mega aanbieding van Gadero. De 2.4 x 14.5 cm composiet vlonderplank in Marone Bruin is nu voor een aantrekkelijk prijs verkrijgbaar. Deze hoogwaardige composiet planken zijn licht van gewicht, voorzien van 10 jaar fabrieksgarantie en vakkundig geproduceerd in Duitsland. De open structuur maakt deze lichtgewicht composiet planken ideaal om te gebruiken op een dakterras of balkon. Daarnaast hebben deze planken een mooie bruine kleur en een modern geborsteld oppervlakte. Bestel deze composiet planken nu als m2 pakket voor extra gemak.

Totaal vierkante meter pakket

Ziet u het niet zitten om zelf uit te rekenen hoeveel composiet u nodig heeft voor uw nieuwe vlonder? Dat werk nemen wij u graag uit handen. Deze composiet vlonderplanken bestelt u namelijk per vierkante meter. Geef aan ons door hoeveel m2 u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u het gewenste aantal terrasplanken geleverd krijgt. Daarnaast bestaat dit totaalpakket ook uit liggers en bevestigingsclips, zodat u gelijk na de bezorging aan de slag kunt.

Megawood composiet

Megawood terrasplanken staan bekend om de hoge kwaliteit van composiet. Deze WPC terrasplanken zijn gemaakt van houtvezels en polymeer. Deze open composiet planken hebben een mooie Marone bruine kleur, wat voor een natuurgetrouwe plank zorgt. Daarnaast hebben deze vlonderplanken een modern geborsteld oppervlak. Deze Megawood composiet planken zijn 24 mm dik en 145 mm breed. Door de open structuur en het lichte gewicht zijn ze goed te gebruiken voor een terras op uw balkon of dakterras. 

Dit totaalpakket composiet is nu voor een super prijs te bestellen bij Gadero. Om aanspraak te maken op de 10 jaar garantie is het wel belangrijk dat u de leginstructies van Megawood opvolgt. Wij hebben ook een handige pagina met tips voor het leggen van een vlonder
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Super deal megawood aanbieding wpc terras Composiet Vlonder Totaalpakket Megawood 2.4 x 14.5 cm Marone Bruin Geborsteld Per M2 Duitse A-kwaliteit   |   Modern geborsteld oppervlakte   |   Licht van gewicht   |   Ruim op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u