Vlonderplank Bamboe 2.0 x 14 x 220 cm olie behandeld MEGADEAL + Tijdelijk met gratis clips

Productnummer: GO4677-18-140-2200 Mega aanbieding Bamboe planken, reeds met olie behandeld

€ 24,95 € 21,95 per stuk
Vanaf 112 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank Bamboe 2.0 x 14 x 220 cm olie behandeld MEGADEAL + Tijdelijk met gratis clips

  • Hoogwaardig bamboe materiaal van A-merk
  • 1 zijde glad geschaafd en 1 zijde groeven, kies zelf welke zijde u als bovenkant legt
  • Ecologisch verantwoord, de bamboe plant groeit gewoon verder
  • Reeds behandeld met olie voor langere levensduur
  • Deze aanbieding is alleen in lengte 220 cm (wel met handige kopse mes en groef)

Vlonderplank Bamboe 2.0 x 14 x 220 cm olie behandeld MEGADEAL + Tijdelijk met gratis clips

U zoekt topkwaliteit Bamboe vlonderplanken voor in de tuin of onder uw overkapping voor een lage prijs? Deze bamboe planken voor buiten zijn nu extra goedkoop en wel van oerdegelijke kwaliteit. Ook krijgt u bij deze 20x140 mm Bamboe terrasplanken van 2,20 meter lang ook nog eens TIJDELIJK gratis montageclips meegeleverd! U kunt deze bamboe vlonderplanken namelijk blind monteren zoals dat heet, dus geen schroeven in het zicht. Wel zo mooi. Deze hoogwaardige planken voor buiten benaderen de duurzaamheid en kwaliteit van hardhouten vlonderplanken. Deze 2.1 x 14 x 220 cm Bamboe vlonderplanken zijn reeds met olie behandeld. 

Verantwoord product

Bamboe planten groeien razendsnel. Dit maken Bamboe planken een milieuverantwoord product die niet zorgt voor kap van tropisch hardhout. De levensduur van deze hoogwaardige Bamboe terrasplanken is met gemak 30 jaar, zeker bij goede ventilatie en juiste onderhoud (zie onder).

Montage

Dit is een speciale aanbieding van Bamboe terrasplanken van het gerenommeerde huismerk Fesca. Dankzij de kopse mes en groef zijn deze planken heel mooi inelkaar te schuiven (zogenaamde buitenparket systeem), de relatief korte lengte van 2,20 meter maakt dus helemaal niet uit. Zorg er wel voor dat de kopse naden precies uitkomen op een onderbalk en voorzie naden van dubbele clips, dus nooit 2 planken laten rusten op 1 clip. De onderbalken bij bamboe maximaal 35 cm hart op hart uitelkaar houden. 

Met de clips heeft u slechts 5 mm tussenruimte. De werking van Bamboe materiaal is minimaal, blijf echter wel met uw planken en onderbalken 2-3 cm van uw woning of dakrand vandaan. 

Tijdelijke Gratis clips ACTIE

Geef bij uw order opmerkingen de afmetingen van uw terras aan, dan berekenen wij voor u hoeveel randklemmen u nodig heeft. Geef bijvoorbeeld aan terras van 4 meter breed bij 3 meter diep met de planklegrichting in de breedte. 

Tips voor onderhoud

Tot slot nog enkele onderhoudtips, in het voorjaar, de winter en najaar regelmatig vegen zodat vuil en bladeren niet hechten aan uw planken. Dit houdt uw planken mooi en stroef. Leg bij voorkeur de glad geschaafde zijde naar boven gericht. De groeven zorgt juist voor meer aanhechting van vuil en zijn moeilijker schoon te vegen. Nooit met hogedrukreiniger behandelen. Een harde bezem en water is voldoende als u regelmatig uw vlonder even veegt.

Voor deze speciale bamboe vlonderplank aanbieding geldt op=op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aanrader Vlonderplank Bamboe - olie behandeld Vlonderplank Bamboe 2.0 x 14 x 220 cm olie behandeld MEGADEAL + Tijdelijk met gratis clips Mega aanbieding Bamboe planken, reeds met olie behandeld Ruim op voorraad
€ 24,95 € 21,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u