Logo Gadero
inspiratieservice

WS Voegmortel Easy Basalt 15kg

Productnummer
WS00013
Voor al uw sierbestrating
Houdt uw terras en tuin onkruid vrij
Waterdoorlatend
voegmortel_zwart
Per stuk

44,25

incl. BTW

1 stuk op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Materiaalsoort
Voegmortel
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Effectief & eenvoudig in gebruik

 • Waterdoorlatend

 • Bestand tegen vorst, dooizout en breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger

 • Geschikt voor betontegels, betonklinkers, keramische tegels en natuursteen

 • Vorstvrij bewaren

Specificaties

Materiaalsoort
Voegmortel
Materiaal
(Voeg)Mortel
Kleur
Grijs

WS Voegmortel Easy Basalt 15kg

Onkruid in de voegen van uw mooie terras, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. U kunt dit makkelijk voorkomen met WS Voegmortel Easy. Deze voegmortel is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook zeer effectief en duurzaam en geschikt voor natuursteen, betontegels en betonklinkers, gebakken klinker en keramische tegels. Daarnaast is het waterdoorlatend, maar ook bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger.

De WS Voegmortel Easy is geschikt voor voegbreedtes vanaf 5 mm en ook leverbaar in de kleuren Beige en Grijs. Bekijk hier ook de WS Voegmortel Easy Fine in de kleuren Beige, Grijs, Basalt en Diep Zwart voor voegen van 3mm breedte.

Werkt u liever met voegzand? Bekijk dan hier de WS SmartSand in de kleuren Mystic Grey, Deep Black en Glossy Taupe.

Hoe werkt de WS Voegmortel Easy?

Omdat de WS Voegmortel Easy een kant en klare voegmortel is, is deze snel en eenvoudig te gebruiken.

Voorbereiding

Het is van belang dat u de voegen vooraf tot op minimum 30mm diepte reinigt en ook het oppervlakte zelf goed schoonmaakt. Plak eventueel oppervlakken die niet gevoegd dienen te worden goed af.

Gebruik

 1. Besproei als eerste het oppervlakte goed nat en zorg ervoor dat het nat blijft door regelmatig bij te sproeien. Zorg er ook voor dat u tijdens het hele process met schoon gereedschap werkt.

 2. U kunt nu het materiaal aanbrengen met een (dubbellippige) aftrekker of vloertrekker. Vervolgens kunt u met een zachte bezem verder vegen voor de eindreiniging. Zorg ervoor dat u steeds diagonaal veegt ten opzichte van de voegen en dat er geen restmateriaal achterblijft op het oppervlak.

 3. Gebruik opgeveegd voegmateriaal niet opnieuw. Tot 15 uur na het voegen hoeft het oppervlakte alleen te beschermen tegen zware regenval. Het materiaal is wel bestand tegen lichte regenval. Mocht dit nodig zijn, zorg er dan voor dat de bescherming niet rechtstreeks op het oppervlakte wordt gelegd, maar dat lucht kan circuleren.

 4. U kunt het oppervlak weer vrij betreden na 2-3 dagen (afhankelijk van de buitentemperatuur).

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Gadero bezorgt de WS Voegmortel Easy Basalt en de andere producten van WS Tuinproducten binnen 1-5 werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Combineer uw bestelling meteen met oprit bestrating, terrastegels en andere bestrating toebehoren voor een compleet pakket om met uw terras of oprit aan de slag te gaan!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook onze andere voegmortels om voor u het meest geschikte product te vinden.