Voegmortel waterdoorlatend Fixs Easy 15 kg steengrijs

Productnummer: TV98300   |   Waterdoorlatend   |   Milieuvriendelijk

€ 53,75 € 39,95 Per 15 kg emmer incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Voegmortel waterdoorlatend Fixs Easy 15 kg steengrijs

  • Waterdoorlatend
  • Kant-en-klaar
  • Voorkomt groei van onkruid en ongedierte
  • Geschikt voor licht verkeer
  • Voor een oprit dient u de Fixs 2 componenten te gebruiken

Voegmortel waterdoorlatend Fixs Easy 15 kg steengrijs

Voegmortel waterdoorlatend Fixs Easy in de kleur steengrijs is een voegmiddel geschikt voor het invoegen van verschillende soorten bestrating. Het voegmortel is geschikt voor terrastegels of terrasstenen, maar niet voor de oprit. Hiervoor is een nog sterker voegmiddel nodig, namelijk een 2 componenten voegmortel. Of u nu een terras of looppad wilt maken van klinkers of betonnen tegels, met de 15 kg emmers Fixs voegmortels Easy voegt u eenvoudig uw bestrating in. Gaat u keramische tegels leggen? Kies dan voor Fix Pro 15 kg steengrijs voegmortel.

Toepassingen

Easy Fixs voegmortel is toepasbaar bij voegen vanaf 3mm breedte met een diepte van minimaal 3cm. Het materiaal is waterdoorlatend waardoor u rekening moet houden met een drainerende ondergrond zodat uw bodem het water op kan nemen. Uw terras of looppad wordt dankzij Fixs Easy mortel erg onderhousvrij omdat er geen onkruid meer kan groeien. Ook zorgt voegmortel voor een luxe uitstraling en benadrukt het de kwaliteit en kleur van uw tegels of stenen. 

Eigenschappen

Het Fixs voegmortel wordt geleverd in een luchtdichte emmer waardoor u het materiaal goed kunt bewaren. Lees de beschrijving op het product goed door voor verder informatie over de houdbaarheid van het materiaal. Het materiaal moet verwerkt worden met veel water en is vervolgens zelfverdichtend. Verwerkbaar tijdens lichte regenbuien is dan ook geen probleem. De voegen mogen na verloop van tijd niet worden gereinigd met een hogedrukreiniger. Dit kunt u simpel doen met schoon water en een borstel. Lees voor gebruik altijd de verbruiksaanwijzing door om vlekken of andere problemen te voorkomen. 

Verbruik

Afmeting in cm Voegdiepte in mm Voegbreedte in mm Verbruik per m2
100x100  30 3 0,3 kg
80x80  30 3 0,4 kg
60x60  30 3 0,6 kg
50x50  30 3 0,7 kg
30x30  30 3 1 kg

LET OP

Bij twijfel of uw bestrating geschikt is altijd een proefvlak aanleggen en invoegen. Maak uw kermaische terrastegels of betontegels altijd goed nat voor gebruik en lees de gebruiksaanwijzing helemaal en aandachtig door.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Goedemiddag, Is zijn voegmiddel geschikt voor alle beton tegels? Gaat het scheuren ?

Dit voegmiddel is geschikt voor meerdere soorten (beton)tegels. Zolang deze tegels maar niet op een oprit liggen, in dat geval gebruikt u een 2 componenten voegmiddel. Dit voegmiddel scheurt, bij normaal gebruik niet.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fixs voegmortel Easy 15 kg steengrijs Voegmortel waterdoorlatend Fixs Easy 15 kg steengrijs   |   Waterdoorlatend   |   Milieuvriendelijk Op voorraad
€ 53,75 € 39,95 Per 15 kg emmer incl. BTW