Half Tuinscherm Geïmpregneerd 100 x 180 cm Volledig Dicht met kader

EUTR

Productnummer: DV84022-40-1800-1000   |   Onder hoge keteldruk geïmpregneerd, 2 gelijke zijden

€ 119,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Half Tuinscherm Geïmpregneerd 100 x 180 cm Volledig Dicht met kader

  • Volledig dicht
  • Geïmpregneerd voor een lange levensduur
  • Beide zijde gelijk
  • Deze prijs is inclusief verzending met beschermende schermpallet
  • Geïmpregneerd hout gaat minder lang mee dan hardhout

Half Tuinscherm Geïmpregneerd 100 x 180 cm Volledig Dicht met kader

Zit u graag beschut in uw eigen tuin? Kies dan voor het compleet dichte tuinscherm van 100 cm breed bij 180 cm hoog uit de zeer kwalitatieve Royal serie. Dit half-scherm is van het gerenommeerde merk Elephant. Maak van deze tuinschermen een dichte schutting of wissel af met trellis voor een speels effect. Met toevoeging van duimen en hengen maakt u ook eenvoudig een poortdeur van dit tuinscherm. Bestel een schuifslot mee op de poort compleet te maken.

Langere levensduur

De Vuren planken zijn onder keteldruk geïmpregneerd en hebben daarom een extra lange levensduur. Daarnaast is dit tuinscherm een hele verantwoorde keuze. Dit product is namelijk gemaakt van EUTR gekeurd Vurenhout. Het tuinscherm is professioneel geschroefd.

Unieke schutting

Uniek aan dit tuinscherm is dat beide zijde hetzelfde zijn. U kunt dit scherm dus bijvoorbeeld samen met de buren aanschaffen, omdat beide kanten van het scherm er hetzelfde uitziet. Daarnaast is de schutting helemaal dicht, dus u heeft een schutting zonder doorkijk. Ideaal voor iedereen die gesteld is op zijn privacy en liever niet heeft dat mensen die tuin in kunnen kijken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u aan een drukke straat woont of als er vaak mensen langslopen.

Gadero levert het tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Volledig dicht Tuinscherm Elephant Royal 100 cm Tuinscherm Geïmpregneerd Half Scherm 100 x 180 cm EUTR   |   Onder hoge keteldruk geïmpregneerd, 2 gelijke zijden Ruim op voorraad
€ 119,95 per stuk incl. btw