Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Antraciet

Productnummer: TV48100 Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Antraciet

  • Met facetrand
  • Geschikt voor tuin en oprit
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil
  • A-kwaliteit

Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Antraciet

Bestel deze Tremico waalformaat klinkers van het merk Tuinvisie en start met het maken van uw droomtuin. Deze betonnen waaltjes in de kleur antraciet hebben een afmeting van 20x5x6 cm. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor een terras of een looppad, maar ook voor een oprit. Ieder waaltje is voorzien van een facetrand waardoor de stenen niet afbrokkelen aan de bovenzijde wanneer deze tegen elkaar aan komen. 

De waalformaat tremico stenen zijn voorzien van een 1 cm dikke deklaag. Deze deklaag is gemaakt aan de hand van natuurlijke materialen zoals porfier, basalt en graniet. Omdat deze materialen natuurlijk en door en door gekleurd zijn, haalt u erg duurzame klinkers in huis voor een lage prijs. Deze natuurlijke deklaag is namelijk slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vocht en vuil. 

Koop nu deze tremico waalformaat klinkers 20x5x6cm in de kleur antraciet bij uw Tuinvisie dealer Gadero. Met deze klinkers bent u een stap dichter bij de tuin of oprit die u altijd al heeft gewild. Bestel ook gelijk alle toebehoren en drainage materialen mee zodat u niet onnodig veel bezorgkosten betaald en in 1 keer aan de slag kunt. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Waalformaat klinkers tremico 20x5x6 cm antraciet Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Antraciet Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit
€ 26,00 Per m2 incl. BTW