Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Oud Bont

Productnummer: TV48300   |   Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit

€ 28,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Oud Bont

  • Met facetrand
  • Geschikt voor tuin en oprit
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil
  • A-kwaliteit

Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Oud Bont

Bestel de Tuinvisie Tremico betonklinkers 20 x 5 x 6 cm Oud Bont en start met de aanleg van uw droomtuin. Deze waalformaat betonklinkers in de kleur Oud Bont zijn 6 cm dik. Hierdoor zijn ze prima te gebruiken voor uw oprit, terras en looppad. De betonklinkers zijn voorzien van een facet. Betonklinkers met facet hebben een korte schuin aflopende rand aan de bovenkant van de stenen.

Onderhoudsvriendelijk terras en oprit

De waalformaat Tremico straatstenen zijn voorzien van een deklaag. Deze deklaag bestaat uit natuurlijke materialen zoals porfier, basalt en graniet. Deze natuurlijke deklaag is namelijk slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vocht en vuil. Doordat de stenen bestaan uit natuurlijke onderdelen en door en door gekleurd is, kiest u voor duurzame betonklinkers tegen een lage prijs. U kunt jaren vooruit met uw nieuwe onderhoudsvriendelijke terras en oprit.

Online betonklinkers kopen

Koop nu deze Tremico waalformaat klinkers 20x5x6cm Oud Bont bij uw Tuinvisie dealer Gadero. Met deze klinkers bent u een stap dichter bij de tuin of oprit die u altijd al heeft gewild. Bestel ook gelijk alle toebehoren en drainage materialen mee zodat u niet onnodig veel bezorgkosten betaald en in 1 keer aan de slag kunt. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Oud Bont Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Oud Bont   |   Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit Op voorraad
€ 28,00 Per m2 incl. BTW