Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Rood/Zwart

Productnummer: TV48400 Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Rood/Zwart

  • Met facetrand
  • Geschikt voor tuin en oprit
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil
  • A-kwaliteit

Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Rood/Zwart

Op zoek naar uw droomtuin? Met de Tuinvisie Tremico waalformaat klinkers Rood Zwart 20x5x6 cm is uw droomtuin binnen handbereik. Het fijne aan deze betonklinkers is dat ze geschikt zijn voor uw oprit, terras en looppad. Uw gehele bestrating kan dus gelijk zijn met deze te gekke straatstenen van Tuinvisie.

Voordelen betonklinkers

Deze straatstenen van beton hebben een aantal voordelen waar iedereen blij van wordt. De waalformaat klinkers in Rood Zwart zijn voorzien van een 1 cm dikke deklaag. De betonklinkers met deklaag bestaan uit natuurlijke materialen zoals basalt en graniet. De materialen zorgen voor een door en door gekleurde steen. De deklaag is slijtvast en kleurvast en is niet gevoelig voor vocht en vuil. U kiest voor onderhoudsvriendelijke bestrating als u deze betonnen straatstenen koopt.

Betonklinkers online kopen

Bestel nu makkelijk en snel deze Tremico waalformaat 20 x 5 x 6 cm Rood Zwart. Bestel ook gelijk alle toebehoren en drainage materialen mee zodat u niet onnodig veel bezorgkosten betaald en in 1 keer aan de slag kunt. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Waalformaat klinkers tremico 20x5x6 cm Rood/ Zwart Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Rood/Zwart Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit
€ 26,00 Per m2 incl. BTW