Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Texels Bont

Productnummer: TV48800   |   Geschikt voor tuin en oprit

€ 28,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Texels Bont

  • Met facetrand
  • Geschikt voor tuin en oprit
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil
  • A-kwaliteit

Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Texels Bont

Bestel nu de Tuinvisie Tremico waalformaat klinkers Texels Bont 20 x 5 x 6 cm en start met de aanleg van uw nieuwe tuin. Deze betonnen klinkers zijn niet alleen geschikt voor uw nieuwe terras, maar ook voor uw oprit! Door de dikte van 6 cm zijn deze straatstenen erg geschikt voor zware belasting. Ieder waaltje is voorzien van een facetrand waardoor de stenen niet afbrokkelen aan de bovenzijde wanneer deze tegen elkaar aan komen. 

Onderhoudsvriendelijke bestrating

De Tremico waalformaat terrasstenen zijn voorzien van een 1 cm dikke deklaag. Deze deklaag is gemaakt aan de hand van natuurlijke materialen zoals porfier, basalt en graniet. Deze materialen zorgen er voor dat uw nieuwe terras en oprit kleurvast en slijtvast zijn. Een ander fijn voordeel is dat u een onderhoudsvriendelijk terras en oprit heeft met deze klinkers. De betonklinkers in 6 cm dikte nemen namelijk weinig vocht en vuil op. Alle voordelen bij elkaar opgeteld heeft u een duurzaam terras en oprit met een fantastische kleur!

Betonklinkers online kopen

Koop nu deze Tremico waalformaat klinkers 20x5x6cm Texels Bont bij uw Tuinvisie dealer Gadero. Bestel ook gelijk alle toebehoren en drainage materialen mee zodat u niet onnodig veel bezorgkosten betaald en in 1 keer aan de slag kunt. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Waalformaat klinkers tremico 20x5x6 cm texels bont Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Texels Bont   |   Geschikt voor tuin en oprit Op voorraad
€ 28,00 Per m2 incl. BTW