Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Zeeuws Bont

Productnummer: TV48900 Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit

€ 22,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Zeeuws Bont

  • Met facetrand
  • Geschikt voor tuin en oprit
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil
  • A-kwaliteit

Waalformaat Tremico klinkers 20x5x6cm Zeeuws Bont

Op zoek naar nieuwe bestrating? De Tremico waalformaat klinkers 20 x 5 x 6 cm Zeeuws Bont van Tuinvisie zijn een aanwinst voor uw tuin. Dit zijn veelzijdige betonklinkers, want ze zijn ook geschikt voor uw oprit. De waalformaat klinkers zijn voorzien van een facet. Een facet is een kleine schuine rand die er voor zorgt dat uw stenen afbrokkelen als de bovenzijdes tegen elkaar aan komen.

Onderhoudsvriendelijke bestrating

De waalformaat Tremico straatstenen Zeeuws Bont zijn voorzien van een speciale deklaag . Deze deklaag is gemaakt aan de hand van natuurlijke materialen zoals porfier, basalt en graniet en is 1 cm dik. Omdat deze materialen natuurlijk en door en door gekleurd zijn, haalt u erg duurzame klinkers in huis voor een lage prijs. De deklaag is namelijk slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vocht en vuil. 

Online betonklinkers kopen

Bestel nu deze Tremico waalformaat klinkers Zeeuws Bont bij uw Tuinvisie dealer Gadero vanuit uw luie stoel. Bestel ook gelijk alle toebehoren en drainage materialen mee om extra bezorgkosten uit te sparen. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Waalformaat klinkers tremico 20x5x6 cm zeeuws bont Tremico waalformaat klinkers 20x5x6cm Zeeuws Bont Waalformaat klinker met facetrand   |   Geschikt voor tuin en oprit Ruim op voorraad
€ 22,75 Per m2 incl. btw