Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Mangaan getrommeld

Productnummer: TV71531   |   Vuil- en vochtafstotend   |   Maatvast

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 31,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Mangaan getrommeld

  • Getrommeld voor verouderde look
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Maatvast
  • Vuil- en vochtafstotende deklaag

Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Mangaan getrommeld

De Tambour waalformaat Mangaan van Tuinvisie is door-en-door gekleurd en getrommeld voor een echte karakteristieke uitstraling in uw tuin. Dit betekend dat de stenen nadat ze geproduceerd zijn licht zijn beschadigd om ze een geleefd en verouderd uiterlijk te geven. Ze zijn hiermee een aanwinst voor elke traditionele tuin. Ook zijn de stenen tijdens het productieproces bewerkt met een hydrofobeermiddel waardoor ze vuil- en waterafstotend zijn. Dit betekent voor u een onderhoudsvriendelijk terras, tuinpad of oprit. 

Tambour waalformaat eenvoudig zelf te leggen

Ook zijn deze waalformaat klinkers zeer maatvast. Dit heeft als voordeel dat ze erg eenvoudig zelf te leggen zijn. Heeft u weinig ervaring met het leggen van klinkers? Dan bieden wij u een steuntje in de rug met onze klustip! Hier kunt u op uw gemak een handig stappenplan en praktische tips doornemen waarmee het klusje zo is geklaard. Ook vindt u hier een overzicht van alle extra materialen die u dient mee te bestellen, zoals zand, opsluitbanden en eventueel drainage

Tambour in verschillende kleuren en formaten

Waalformaat klinkers behoren tot de meest populaire formaten klinkers. Bent u toch op zoek naar een ander formaat getrommelde bestrating of naar de Tambour waalformaat Mangaan in een andere kleur? Bekijk dan het volledige aanbod Tambour getrommelde bestrating van Tuinvisie op onze website. Ook ongetrommelde waaltjes koopt u voordelig bij Gadero!

Bezorgen of afhalen

We bezorgen uw getrommelde sierbestrating en toebehoren binnen 5 werkdagen. Besparen op bezorgkosten is ook mogelijk door zelf uw bestelling af te halen. Bekijk hier de mogelijkheden en locaties.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Mangaan getrommeld Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Mangaan getrommeld   |   Vuil- en vochtafstotend   |   Maatvast
€ 31,00 Per m2 incl. BTW