Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Paars Genuanceerd getrommeld

Productnummer: TV81531   |   Vuil- en vochtafstotend   |   Maatvast

€ 31,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Paars Genuanceerd getrommeld

  • Getrommeld voor een klassieke look
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Maatvast dus eenvoudig te leggen
  • Vuil- en vochtafstotende deklaag

Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Paars Genuanceerd getrommeld

Met de Tambour Waalformaat Paars Genuanceerd 20x5x7cm van Tuinvisie creëert u eenvoudig een nostalgische sfeer in uw tuin. Deze door-en-door gekleurde klinkers zijn getrommeld en hebben hierdoor een klassieke uitstraling. Getrommeld betekent dat de stenen kunstmatig licht zijn beschadigd om ze een verouderde en geleefde look te geven. Dit in combinatie met hun prachtige paars-bruine kleur maakt deze Tambour klinkers een verrijking voor de traditionele tuin. 

Veelzijdig en eenvoudig te onderhouden

U kunt de Tambour Waalformaat Paars Genuanceerd 20x5x7cm op verschillende manieren verwerken in uw tuin. Niet alleen maakt u er een sfeervol terras of looppad van, ook voor uw oprit zijn deze klinkers door hun dikte van 7 cm zeer geschikt. Daarnaast zijn deze klinkers door hun nabehandeling erg onderhoudsvriendelijk. Na het productieprocess zijn de stenen bewerkt met een hydrofobeermiddel waardoor ze vuil en water afstoten. Dure schoonmaakmiddelen behoren dus tot de verleden tijd want groene aanslag en vuil zijn eenvoudig te verwijderen.

Makkelijk zelf leggen

Deze Tambour betonklinkers zijn zeer maatvast, wat als voordeel heeft dat u ze eenvoudig zelf kunt leggen. Voor de doe-het-zelver met weinig ervaring in bestraten hebben wij een klustip! Hier leest u hoe het proces stap voor stap in zijn werk gaat en geven wij u handige tips. Ook leest u over extra materialen die hierbij nodig zijn, zoals zand, opsluitbanden en eventueel drainage

Laten bezorgen of zelf ophalen

Bestelt u bij Gadero? Dan leveren wij uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan de deur. Maar u heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf af te komen halen bij een van onze afhaallocaties. Heeft u nog niet de getrommelde steen gevonden wat u zocht? Bekijk dan ons hele aanbod Tambour getrommelde bestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Paars Genuanceerd getrommeld Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Paars Genuanceerd getrommeld   |   Vuil- en vochtafstotend   |   Maatvast Op voorraad
€ 31,00 Per m2 incl. BTW