Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Rood-Zwart getrommeld - Meest verkocht

Productnummer: TV05900   |   Vuil- en vochtafstotend

€ 31,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Rood-Zwart getrommeld - Meest verkocht

  • Getrommeld voor verouderde look
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Maatvast
  • Vuil- en vochtafstotende deklaag

Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Rood-Zwart getrommeld - Meest verkocht

Tambour stenen van Tuinvisie zijn door en door gekleurd. De Tambour Rood Zwart in waalformaat zijn getrommelde stenen voor terras, tuin en inrit. Na productie zijn de Tambour Rood Zwarte betonstenen in een trommel gegaan waardoor de randen zijn afgebrokkelt. Dit geeft de waalformaat stenen het geleefde, verouderde uiterlijk wat we kennen van getrommelde bestrating. Tijdens de productie is er een speciaal hydrofobeermiddel aagebracht waardoor de getrommelde stenen vuil- en vochtafstotend zijn. De Tambour Rood Zwart is daardoor onderhoudsvriendelijk.

Bent u gecharmeerd van de Tuinvisie Tambour stenen, maar zoekt u een andere kleur of maat? Bekijk hier het volledige Tambour assortiment. Bestellen doet u simpel en snel via onze website. Komt u liever een kijkje nemen in onze showroom? U bent van harte welkom in onze showroom in Breukelen om een deel van ons assortiment te bekijken. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

Bezorgen of afhalen

We bezorgen uw getrommelde sierbestrating en toebehoren binnen 5 werkdagen. Besparen op bezorgkosten is ook mogelijk door zelf uw bestelling af te halen. Bekijk hier de mogelijkheden en locaties.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Waalformaat klinkers tambour 20x5x7 cm Rood Zwart getrommeld Waalformaat klinkers Tambour 20x5x7cm Rood-Zwart getrommeld - Meest verkocht   |   Vuil- en vochtafstotend Op voorraad
€ 31,00 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!