Waaltjes Antraciet 20 x 5 x 6 cm Ongetrommeld

Productnummer: KV70113 Meerdere kleuren strakke waaltjes met facet

Tijdelijk niet leverbaar 7-10 werkdagen

€ 20,00 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Antraciet 20 x 5 x 6 cm Ongetrommeld

  • Trendy kleur
  • Strakke stenen
  • Vorstbestendig
  • Wordt niet glad dankzij stroef oppervlak

Waaltjes Antraciet 20 x 5 x 6 cm Ongetrommeld

Gadero is de webshop voor het bestellen van Kijlstra sierbestrating. Wij zijn officieel Kijlstra dealer met bezorging in heel Nederland en België. Deze ongetrommelde, "nieuwe" waaltjes zijn voor verschillende toepassingen rondom het huis geschikt. Zo kunt u ze zonder zorgen gebruiken in uw oprit, terras of looppad. Hierdoor zijn deze klinkers een goede keuze voor uw nieuwe project. De kleur antraciet geeft een moderne kleur aan uw tuin of oprit.

Deze klinkers in waalformaat zijn ongetrommeld en onbehandeld. Dit houdt in dat deze strakke klinkers een moderne en tijdloze uitstraling hebben. Deze waaltjes in de maat 20 x 5 x 6 cm zijn vorstbestendig en daarnaast voelen ze fijn aan als u op blote voeten loopt.

Voor de doe-het-zelver

Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u deze waaltjes zelf leggen in uw tuin? Lees dan onze uitgebreide klustips door met veel handige tips en tricks voor het leggen van waaltjes. Hiermee voorkomt u eventuele provlemen tijdens het klussen.

Snel bezorgd bij u thuis

Bestel nu uw waaltjes van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen uiterlijk 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waaltjes antraciet 20 x 5 x 6 cm Waaltjes Antraciet 20 x 5 x 6 cm Ongetrommeld per laag Meerdere kleuren strakke waaltjes met facet
€ 20,00 per m2 incl. BTW