Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm Tuinvisie

Productnummer: TV21431   |   Sfeervolle kleur   |   Sterke stenen

€ 51,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm Tuinvisie

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Geeft een warme sfeer
  • Zeer sterk
  • Kleur iets vertroebeld door bezanding (deze laag slijt eraf)

Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm Tuinvisie

Wandelt u graag door oude binnensteden en geniet u dan van de warme en knusse ambiance? Dit gevoel kunt u nu ook eenvoudig naar uw tuin halen met de gebakken waaltjes Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm van Tuinvisie. Omdat de stenen getrommeld zijn hebben ze een geleefd uiterlijk, waardoor ze zeer goed passen in de authentieke tuin. Maar ook in combinatie met moderne, strakke elementen zien deze klinkers er fantastisch uit. Een groot voordeel van gebakken waaltjes ten opzichte van betonnen waaltjes is dat gebakken waaltjes onderhoudsvrij zijn. 

Let op! U bestelt de Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm van Tuinvisie per laag van 80 stenen. Dit komt neer op circa 0,82 m2.

Waaltjes die na verloop van tijd steeds mooier worden

De gebakken waaltjes Bear Rood-Bruin-Aubergine zijn bezand. Dit betekent dat er zand is gebruikt om het klei makkelijker uit de mal te kunnen krijgen, waarin deze op hoge temperatuur in is gebakken tot een keiharde steen. Door dit zand versluiert de kleur van de waaltjes enigszins. Maar deze zandlaag zal na verloop van tijd slijten waardoor de kleur wel zichtbaar wordt. Waar andere stenen na jaren vaak hun kleur verliezen worden deze klinkers alleen maar mooier. Door het bakken wordt de stenen keihard waardoor ze niet alleen goed bestand zijn tegen beschadigingen en slijtage, maar het zorgt er ook voor dat de stenen onderhoudsvrij zijn. Vocht en vuil kunnen namelijk niet in de poriën van de steen trekken. Daarnaast zorgt het bakproces er ook voor dat de stenen niet maatvast zijn. Dit draagt bij aan 

Terras of oprit van gebakken waaltjes

Voor een warm en knus terras of voor een authentiek looppad zijn de gebakken waaltjes Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm van Tuinvisie zeer geschikt, maar deze krachtpatsers doen het ook zeer goed op uw oprit. Daarbij is het zelf plaatsen van deze klinkers relatief eenvoudig voor de doe-het-zelver. Zoekt u hier wat hulp bij? Lees dan onze klustip! Met dit handige stappenplan is uw nieuwe bestrating in een mum van tijd gelegd. Ook vindt u hier belangrijke informatie aangaande het bestellen, zoals de hoeveelheid die u dient te bestellen en de extra toebehoren die bij uw klus komen kijken.    

Uw nieuwe gebakken klinkers snel geleverd

Is uw bestelling compleet? Heeft u ook de extra toebehoren, zoals voegmortel, opsluitbanden, zand en eventueel drainage, toegevoegd aan uw winkelwagen? Plaats uw bestelling dan vandaag nog en wij leveren binnen 1-5 werkdagen uit! Zijn gebakken waaltjes niet de stenen die u zocht? Bekijk dan ook eens onze betonnen waaltjes voor een voordeliger alternatief. Bent u wel op zoek naar de voordelen van gebakken bestrating? Neem dan eens een kijkje bij onze keramische tegels.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gebakken waaltjes Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm Tuinvisie Waaltjes Gebakken Bear Rood-Bruin-Aubergine 20x5x6cm Tuinvisie   |   Sfeervolle kleur   |   Sterke stenen
€ 51,00 Per m2 incl. BTW