Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Productnummer: TV55231   |   Bezand & getrommeld   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

€ 43,12 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

  • Getrommeld voor een verouderde look
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleur vervaagd niet
  • Ambachtelijk gebakken waaltjes
  • De kleur is door de bezanding wat vertroebeld (deze laag slijt er later af)

Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Bent u op zoek naar klinkers die bijdragen aan de authentieke sfeer in uw tuin? Dan zijn de Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm van Tuinvisie wellicht geschikt voor u! De rood-bruine kleur geeft deze klinkers een warme uitstraling en omdat ze getrommeld zijn hebben ze een klassieke look. Hoewel deze klinkers prijziger zijn dan betonklinkers krijgt u er ook veel voor terug! Zo behouden gebakken waaltjes hun kleur veel langer en zijn ze veel onderhoudsvriendelijker. Door hun dikte van 6 cm creëert u eenvoudig een rustiek terras, looppad of oprit. Het formaat 20x5xm zorgt voor een slank en elegant geheel.  

Voordelen van gebakken waaltjes

Gebakken waaltjes worden gemaakt door rivierklei op zeer hoge temperatuur te bakken tot een keiharde steen. Door dit bakproces zijn ze niet helemaal maatvast, maar dit draagt weer bij aan de rustieke look van deze klinkers. De diepe, kenmerkende kleur krijgen deze klinkers van het klei waar ze van gemaakt zijn, zonder hier extra pigment aan toe te voegen. Dit maakt ze zeer kleurvast, de kleur zal over tijd niet vervagen. Integendeel zelfs, de kleur zal na verloop van tijd mooier worden. Deze klinkers hebben namelijk een laagje zand aan de buitenkant. Wanneer deze wegslijt wordt de echte kleur van de klinker zichtbaar. Niet alleen komen deze klinkers goed tot hun recht in de traditionele tuin, ook in combinatie met strakke, moderne elementen zien deze klinkers er prachtig uit. 

Waaltjes zelf leggen

Deze waaltjes zijn zeer eenvoudig zelf te verwerken en met onze klustip bent u goed voorbereid op alle mogelijke problemen. Deze klustip bevat een uitgebreid stappenplan en praktische tips. Wij raden u ook aan deze door te nemen als u uw bestrating niet zelf gaat aanleggen omdat wij hier ook tips geven aangaande het bestellen. Daarnaast vindt u lees u hier ook over de extra benodigdheden die komen kijken bij deze klus, zoals opsluitbanden, voegmiddel en zand

Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin snel bij u thuis geleverd

Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 1-5 werkdagen bij u aan huis geleverd wordt. Is dit niet de klinker die u zocht? Bekijk dan onze andere gebakken waaltjes of betonnen waaltjes. Zoekt u een ander formaat? Neem dan eens een kijkje bij ons gehele aanbod oprit bestrating.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gebakken Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie Waaltjes Gebakken Fox Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie   |   Bezand & getrommeld   |   Zeer onderhoudsvriendelijk
€ 43,12 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!